fb
Damespraatjes Damespraatjes

Giftcard als cadeau? Dit zijn de leukste bonnen om te geven!

Wat vind jij leuke cadeaus om te krijgen? De leukste cadeaus vind ik persoonlijke cadeaus. Iets waaruit spreekt dat de gever mij echt goed kent, zoals een bijzondere fles wijn of een mooie ingelijste foto van mijn kinderen. Aan de andere kant word ik ook heel gelukkig van praktische cadeaus, zoals een huishoudelijk product of een giftcard. En volgens mij is een giftcard voor heel veel mensen een erg waardevol geschenk! Ben jij momenteel op zoek naar een fijne cadeaubon? Wij maakten een overzicht van onze favorieten om te geven en te krijgen!

Google Play card

Koop jij een cadeau voor iemand met een Android device? Dan is een Google Play card absoluut een welkom cadeau! Google Play is het grootste platform voor mobiele games van de wereld en de krijger zal er dus zeker wat aan hebben. De giftcard kan je gebruiken voor apps, maar ook in games, voor films, boeken en muziek! Een leuk én nuttig cadeau voor jong en oud!

Nationale bioscoopbon

Ken jij een stel dat wel toe is aan een avondje uit? Dan is de Nationale bioscoopbon toch wel dé bon waar je ze erg blij mee kunt maken. Vooral nu de dagen korter en kouder worden, is een avondje bioscoop gewoon heel erg fijn en gezellig. Grote bak popcorn, een lekker drankje erbij  en ontspannen maar!

Intratuin cadeaukaart

Hoe lekker is het om uren door het tuincentrum te lopen? Zelf ga ik een paar keer per jaar naar Intratuin. In het voorjaar voor mooie plantjes, in de zomer voor spullen voor onze GreenEgg en in de winter voor de gezellige kerstversiering. Ook de kinderen vinden Intratuin een leuk uitje, dus ik neem vaak de meiden mee. Een bon van deze winkel is absoluut een feestje voor iedereen die van tuinieren, barbecuen, interieur, kerst en gezelligheid houdt!

Bol.com giftcard

Koop je een bon voor iemand waarvan je niet zo heel goed weet waar hij/zij exact behoefte aan heeft? Dan vind ik een Bol.com bon vaak een erg geschikt cadeau. Bol.com verkoopt écht alles, van speelgoed tot beddengoed en van kleding tot huishoudelijke artikelen. Ben je op zoek naar een cadeau voor een persoon op leeftijd die het niet zo heeft op online shoppen? Dan is deze bon wellicht minder geschikt. Bol.com heeft namelijk geen fysieke winkels en hij moet dus digitaal worden uitgegeven.

Dinerbon

Op dit moment is de horeca nog gesloten, maar zodra de restaurants, café’s en kroegen weer opengaan staan we natuurlijk massaal in de rij. Ik heb zelf al een vrij lange lijst opgesteld met plekken waar ik dolgraag weer wil gaan eten en drinken als deze ‘slimme lockdown’ er weer opzit. Eigenlijk is dit een dubbel cadeau: voor de krijger van de giftcard én voor de hard getroffen horeca ondernemer. Win win dus!

Rituals giftcard

Mag jij wat leuks uitzoeken voor iemand die het thuis altijd heel erg gezellig maakt? Dan zou ik zeker aan een Rituals bon denken! Rituals is een heerlijke winkel met luxe verzorgingsproducten en accessoires voor in huis. Zelf ben ik fan van de geurkaarsen en -stokjes. Maar ook de spulletjes voor in de badkamer maken veel mensen heel gelukkig.

My Jewellery giftcard

Een mooi sieraad is altijd een waardevol cadeau. Toch is het uitzoeken van zo’n sieraard echt niet altijd makkelijk. Zelfs als je iemand erg goed kent! Er is niks mis mee om iemand zelf iets te laten kiezen. Wist je bijvoorbeeld dat mijn man Ward mij twee jaar geleden mijn eigen verlovingsring liet kiezen? We maakten er een heerlijke middag van en ik ben zó blij dat dit de ring is waar ik altijd al van droomde. My Jewellery verkoop overigens niet alleen sieraden maar ook kleding, woonaccessoires en nog veel meer.

FonQ giftcard

Kn jij woonwebwinkel fonQ al? Het is een mega online store met een assortiment dat volledig aansluit op al mijn woon- en shopwensen! Als wij iets nodig hebben voor in huis, kijk ik altijd eerst daar even. Van verlichting tot tuinmeubelen en van banken tot accessoires; ze hebben echt alles en ook nog eens van de mooiste merken.

Praat mee

Welke van deze bonnen zou jij het liefste ontvangen? Ik ben heel benieuwd. Persoonlijk zo ik écht heel happy worden van een bon van Intratuin waarmee ik lekker kerstspulletjes kan shoppen! Ook een Dinerbon maakt mij een gelukkig mens. Wat is uitgebreid eten en drinken toch heerlijk he? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Reageer ook