fb
Damespraatjes Damespraatjes

‘Giel Beelen tot over zijn oren verliefd na deelname First Dates’

Ik heb een hekel aan dating programma’s. Ik weet niet of het is omdat ik in de veronderstelling ben dat mensen nooit helemaal zichzelf kunnen zijn in zo’n situatie of dat het is omdat het vaak nogal opvallende persoonlijkheden zijn… Toch is er één dating programma waar ik wél graag naar kijk: First Dates. Het programma is naar mijn mening echter, kandidaten stellen zich kwetsbaarder op en er doen heel veel verschillende soorten mensen aan mee.

Verliefd

Het programma is ongekend populair. En er komt nog wat leuks aan, First Dates komt namelijk met een special voor bekende Nederlanders! Ook Giel Beelen deed hieraan mee en volgens bronnen zou hij hotel de botel verliefd zijn geworden…

Groot succes

Aanvankelijk verklaarde Giel op de radio absoluut niet mee te willen doen aan het dating programma. Alle reacties van luisteraars hebben de radio-dj toch op andere gedachten gebracht. Uiteindelijk heeft hij toch meegedaan en Shownieuws meldt dat zijn date met Malou een groot succes was.

Bekijk de reactie van Giel Beelen in deze video!

Uitzending

Naast Giel Beelen doen ook Mariska van Kolck, Maik de Boer, Sipke Jan Bousema en Yvonne Coldeweijer mee aan de BN-er special van First Dates. Allemaal gaan ze op date met een onbekende Nederlander. Deze First Dates special wordt uitgezonden op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari om 19:25 op NPO3.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook