fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gezin Nicolette Kluijver ondanks relatieproblemen toch samen op vakantie: “De kindjes hebben geen boodschap aan onze problemen!”

Wij vonden Nicolette Kluijver altijd al een leuke presentatrice, maar we krijgen nu ook voor haar als mens steeds meer een zwak. Dit komt niet alleen door hoe ze in het leven staat sinds ze longkanker heeft gehad. Ook hoe zij het moederschap invulling geeft maakt keer op keer diepe indruk. Zo ook nu weer. 

Huwelijk in zwaar weer

Zoals je misschien wel hebt meegekregen, verkeert het huwelijk van Nicolette en haar man Joost momenteel in zwaar weer. Hoe jammer het ook is, dat soort dingen horen ook bij het leven. Hoe je hier mee omgaat, dat maakt het verschil. En naar ons idee doen Nicolette en Joost dat heel erg goed.

Samen op vakantie

Al de hele week post Nicolette prachtige wintersport-foto’s van haar gezin. Niet alleen zij is met de kinderen op ski-vakantie, ook haar man Joost is mee. “While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about. ❤️ Onze kindjes hebben geen boodschap aan onze problemen! Zo trots dat we zo op vakantie kunnen” schrijft ze op Instagram.

Diep respect

Diep respect Nicolette en Joost. Als je relatie zich in zwaar weer bevindt is het heus niet altijd makkelijk de kinderen voorop te stellen. Jullie doen dat maar mooi! Heel veel plezier op deze welverdiende vakantie. Geniet van de kinderen en van elkaar!

Zou jij dit zo kunnen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook