fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gezin koopt ‘droomhuis’ dat blijkt uit te kijken op homo-ontmoetingsplaats

Het zal je maar gebeuren… Je koopt je droomhuis, trekt hier in met je gezin en komt erachter dat het uitkijkt op een homo-ontmoetingsplek, waar mannen elkaar dagelijks aan de lopende band afwerken. Het overkwam de Kim Duin-Oosterman uit de stationsbuurt in Benningbroek: “Er komen allemaal mannen bij elkaar en die zijn elkaar aan het afwerken. Mijn kinderen zien het vanuit hun slaapkamer”

Mama, wat doet die meneer?

Met een potje goede seks is natuurlijk helemaal niks mis. Waar het hier fout gaat, is dat het op een openbare plek gebeurt. En ook nog eens een openbare plek waar kinderen zicht op hebben! “Mijn kinderen vragen dan aan me: Mama, wat doet die meneer nou met zijn hand en waarom zit die ander op zijn knieën?” vertelt Kim.

Bekend probleem

De moeder is het zat en klopt aan bij de gemeente Medemblik. Die laat weten in gesprek te zijn met de politie erover. Het blijkt al jaren een bekend probleem, dat maar niet onder controle te krijgen is. “Onze buren wonen hier al 36 jaar en het is al 32 jaar aan de gang. Wij wisten van niks toen we het huis kochten. De makelaar heeft hier niks over gezegd.”

Heel erg

Wat een nachtmerrie! Ik kan me voorstellen dat deze mensen enorm balen. Vooral omdat het een bekend probleem is, maar de makelaar niks heeft verteld. En dat terwijl het om een gezin met kinderen gaat. Wat zou jij doen als je in deze situatie zat? Zou je proberen een langlopend probleem om te lossen, zou je het negeren of misschien wel verhuizen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook