fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gezellig op pad: dit zijn de leukste lente uitjes

De lente is voor mij het seizoen dat in het teken staat van leuke uitjes. We krijgen eindelijk het zonnetje weer te zien, de dagen worden langer en we kunnen onze dikke winterjas lekker thuislaten. Niet alleen wordt het weer mooier en de dagen langer, ook zijn er in het voorjaar veel vrije dagen en lange weekenden. Alle tijd om leuke dingen te ondernemen dus! Benieuwd welke uitjes wij zeker op de planning hebben staan? Lees dan lekker met ons mee. Gezellig op pad: dit zijn de leukste lente uitjes!

Designer Outlet Roermond

Het voorjaar is hét moment om een paar mooie nieuwe items te scoren. Denk aan een vrolijk jurkje, elegante sandaaltjes of een dun jasje. Maar ook voor de kinderen, de dagen aan het zwembad en eventuele tripjes heb je vast een hoop nodig. Shoppen is leuker met korting en daarom zijn wij dol op Designer Outlet Roermond. Hier vind je maar liefst 200 designer merken zoals Polo Ralph Lauren, Isabel Marant, Michael Kors en meer. Enne, misschien nog wel het aller fijnst: je geniet van kortingen tot wel 70 procent. Tijdens ‘Late Night Shopping’ van 26 – 28 april shop je met tot wel 70 procent éxtra korting bovenop de outletprijs. Je vindt Designer Outlet Roermond op slechts 45 minuten van Eindhoven.

Adres: Stadsweide 2, 6041 TD Roermond
Website: www.designeroutletroermond.nl

Vind de geheime uitgang van de stad

Liefhebbers van escape rooms opgelet! Ik kwam iets heel gaafs tegen: Escape Tours. Hierbij ga je de uitdaging aan en probeer je binnen twee uur de geheime uitgang van de stad te vinden. Je duikt in het spannende verhaal van één van de 50 steden in Nederland waar zich een Escape Tours bevindt. Aan de hand van de Escape Tours-app dwaal je door de straten om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je verder helpen in je zoektocht. Je speelt de Escape Tours vanaf 2 personen en je kan in teams van 2 tot 4 personen tegen elkaar strijden. Elke stad heeft zijn eigen verhaal met een bijzonder hoofdpersoon. Hoe gaaf is dat?!

Adres: 50 steden in Nederland
Website: www.escapetours.com

Echt even weg

Hebben jullie wat meer tijd of wil je écht even helemaal uitpakken en tot rust komen? Dan is het natuurlijk heerlijk om een paar nachtjes weg te gaan. Wij kwamen het beeldige Boetiek Hotel BonAparte in Lochem tegen. Het bevindt zich aan de voet van de Lochemse Berg, in de buurt van Zutphen en Deventer. Vanuit dit mooie en kleinschalige hotel kun je de groene omgeving verkennen, maar er ook voor kiezen uitgebreid te ontspannen in de wellness of je culinair in de watten te laten leggen in het restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een driedaags wildarrangement?

Adres: Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem
Website: www.hotelbonaparte.nl

Praat mee

Welke van deze uitjes zou jij allemaal willen doen? Ze lijken mij allemaal onwijs leuk. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel leuk!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook