fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geweldig: Het IKEA ‘red je relatie’ schap

Voor ons nieuwe huis zijn Ward en ik laatst naar de IKEA geweest. En wat was het weer geweldig. Althans, dat vond ik… Haha! Ward heeft het er niet zo op, maar ging zonder zeuren mee. In de IKEA viel me op dat dit bij andere stellen soms wel anders is. Vrouwen lopen met veel plezier door de winkel en proberen zo veel mogelijk mooie spulletjes te komen. Mannen hebben oogkleppen op en weten niet hoe snel ze zich richting een bord Zweedse balletjes kunnen bewegen. Het blijft een mooie plek.

Red je relatie

Wie wilde inspelen op deze bekende taferelen, is komediant Jeff Wysaski. Hij plaatse al eerder nep bordjes door de Los Angeles Zoo (waarin hij onder andere schreef dat stokstaartjes telefoons met telepathie konden besturen), en nu is dus ook IKEA aan de beurt. Jeff maakte een ‘red je relatie’ schap, met grappige producten en hilarische beschrijvingen.

Bekijk ze hier! 

Het IKEA 'red je relatie' schap

Het IKEA 'red je relatie' schap 3
Het IKEA 'red je relatie' schap 2

Zou jij dit geloven?

Zou jij geloven dat dit echt van IKEA is, wanneer je dit zou tegenkomen? Of zou je meteen doorhebben dat het nep is. Wij vinden het hoe dan ook een hilarische grap.

bron: Obvious Plant

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook