fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gescheiden mensen geven huwelijksadvies (wat mogelijk jouw huwelijk kan redden!)

Hoewel heel wat echtparen de eindstreep niet halen samen, denken maar weinig stellen dat hun huwelijk zal stranden. En maar goed ook, want anders zou je bij voorbaat waarschijnlijk al niet met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Hoewel je niet alles zelf in de hand hebt, kan je op een groot deel van jullie huwelijk invloed uitoefenen. Maar welke invloed wil je hebben en hoe doe je dat?

Huwelijksadviezen zal je ongetwijfeld van heel wat mensen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan je ouders die al 50 jaar bij elkaar zijn, die buurvrouw die al 10 jaar ongelukkig weduwe is of dat jonge verliefde stel die alles nog over elkaar moeten leren. Maar heb je er ooit over nagedacht om advies te vragen aan mensen bij wie hun huwelijk niet is geslaagd?

Gescheiden mensen weten als geen ander waar het uiteindelijk mis ging. Welke dingen ervoor zorgden dat je uiteindelijk écht zegt: “ik wil niet meer samen verder.” Het is dan ook helemaal geen gek idee om ook van deze mensen huwelijksadvies aan te nemen.

5 huwelijksadviezen van gescheiden mensen 

1. Ken jezelf en hou van jezelf

2. Blijf respectvol en open communiceren

3. Wees elkaars beste vriend

4. Denk aan de kleine dingen

5. Stop niet met het hebben van seks

Wil je de uitleg van de gescheiden personen zien? Bekijk dan deze video!

Wat vind jij?

En, wat vind jij van deze adviezen? Heb jij hier wat aan of vind je het makkelijker gezegd dan gedaan? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook