fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gelukkig zijn zonder relatie. Kan dat?

Veel vrouwen missen een relatie in hun leven. En nee, niet een sociale of een vriendschappelijke relatie, maar een relatie waarbij je een partner hebt. Het ontbreekt in veel vrouwen hun leven en dat maakt dat zij zich ongelukkig voelen. Maar er is goed nieuws, dit kan ook anders!

Lees ook: Is jullie relatie gebaseerd op lust of op liefde? Test het met deze vijf vragen. 

Niet zoeken maar vinden

Je bent misschien al een hele lange tijd bezig met het zoeken naar de juiste partner. Je zoekt iemand om mooie momenten mee te delen. Zo lang je die partner niet gevonden hebt, voel jij je eigenlijk niet gelukkig en compleet. Je bent er zodanig mee bezig dat je op een gegeven moment maar genoegen neemt met wat je vindt tijdens die zoektocht. Want als je niet met deze man in zee gaat dan moet je je leven weer uitstellen toch?

Gelukkig zijn begint bij zelfverzekerdheid

Vrouwen die gelukkig zijn stralen dat ook uit. Wij vrouwen hebben echt geen man nodig om gelukkig te zijn. Het allerbelangrijkste is dat je zelf gelukkig bent. Ga op zoek naar de dingen die jou op dit moment ongelukkig maken. Werk daar aan en je zult zien dat je al een stuk gelukkiger bent. Zorg ervoor dat je zonder man ook gelukkig kunt zijn. Dit voorkomt ook een hoop gedoe als een relatie stuk loopt. Je zelfvertrouwen groeit hierdoor enorm en dat geeft ene geweldige uitstraling. Mannen houden tevens van vrouwen die hun zaken goed op orde hebben en zelfverzekerd zijn. Op deze manier ben je, als de date niet goed uitpakt, toch nog gelukkig. Zelfverzekerd zijn laat je stralen en dan komt die perfecte man vanzelf wel.

Wil je meer informatie en de twaalf tips van Tim Veninga? Bekijk dan dit filmpje!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook