fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geld besparen op luiers? Zo doe je dat!

Wist je dat een baby in het eerste jaar zo’n 2.555 luiers gebruikt?Koop je Pampers bij Albert Heijn, dan betaal je ongeveer € 0,40 per luier. In dat geval zou je in het eerste jaar ongeveer € 1022 kwijt zijn aan luiers. Toevallig is mijn eigen dochtertje een paar weken geleden één jaar oud geworden en ik moet zeggen dat ik het idee heb dat wij er zo ongeveer dat aan uitgegeven hebben. Hoe dan ook: luiers zijn een flinke kostenpost voor ouders met jonge kinderen. Gelukkig kan je er makkelijk geld op besparen! 

Geld besparen door andere merken te kiezen

Wil je graag van Pampers gebruik blijven maken, maar wel geld besparen? Dan kan je ze het beste kopen wanneer ze in de aanbieding zijn. Ook vind je online vaak betere deals. Toch blijven het kostbare luiers en ik  kan me goed voorstellen dat je het fijn zou vinden om nog meer geld te besparen.

De volgende stap in het besparen kan je maken door voor een huismerk te kiezen. Wij gebruiken hier regelmatig luiers van het huismerk van Etos, Jumbo of Lidl. Ik hoor van sommige moeders dat ze het idee hebben dat ze iets sneller doorlekken, maar ik moet zeggen dat ik dit niet zo heb ervaren.

Maar je kan meer besparen!

Maar wist je dat je nóg meer geld kunt besparen? Door van wegwerp luiers over te stappen naar wasbare luiers kan je tot wel € 3900 besparen! En oh, wat zou je leuke dingen met dat geld kunnen doen. Hoewel wasbare luiers aantoonbaar goedkoper zijn dan wegwerp luiers, vinden veel mensen het toch een grote verandering. Zo schrikt de initiële investering veel mensen af. Jammer, want na dit geïnvesteerde bedrag, kan het grote besparen beginnen.

Welke voordelen kleven er nog meer aan het gebruik van wasbare luiers?

Wist je dat het gebruiken van wasbare luiers niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook goed voor het milieu is? En dat kinderen die wasbare luiers dragen eerder zindelijk zijn? Tot slot is een wasbare luier fijner voor je baby’tje, omdat het minder broeierig is. En dat is misschien nog wel de beste reden om over te stappen 🙂

Wil je meer informatie over wasbare luiers? Kijk dan eens op de website van de Billenboetiek

1 reactie

Bespaaropluiers -

Het is niet te doen om dagelijks bij te houden waar de luiers in de aanbieding zijn. De website http://www.bespaaropluiers.nl/ heeft dit al voor je gedaan. Een snelle en eenvoudig vergelijking op merk, type of gewicht. In één oogopslag de juiste aanbieding welke direct online besteld kan worden.

Reageer ook