fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gek op series en muziek? Headphone winnaar is bekend!

De Westerse wereld wordt steeds individualistischer. TV kijken, muziek luisteren en gamen; tegenwoordig doen we alles voor onszelf en willen dit ook graag zo houden. Wil meneer voetbal kijken? Dan pak jij toch gewoon je iPad met koptelefoon en kijkt lekker vier afleveringen van Sex and the City! Waar de TV vroeger elke avond een reden was voor ruzie, is het nu slechts één van de vele media-opties. Met je oordoppen in lekker tegen je man aanliggen op de bank, hij hoort geen seksverslaafde New Yorkse vrouwen, jij hoort geen seksgefrustreerde Johan Derksen. Het ideale recept voor een gezellig avondje samen.

CityShape

Ideale koptelefoon

Denim
Maar wat zijn nou goede oordoppen of headphones voor het bekijken van series? Dat is natuurlijk erg persoonlijk! De één wil met niets minder dan ‘dure oordoppen van een bekende rapper’ gezien worden, de ander gaat vooral voor comfort of een voordelige prijs. De Philips CityScape is zo’n headphone die in zowel de tweede als de derde categorie valt. Na een uitgebreide test, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit modelletje officieel comfortabeler is dan mijn eigen headphone ontworpen door bekende rapper. De Philips CityScape Denim is dan wel niet zo ‘gangster-proof’ als mijn huidige model, hij is zeker stoer en urban. De spijkerstof die een groot deel van de gadget bedekt geeft een hippe uitstraling zonder ‘kijk mij nou muziek luisteren effect’. Lekkere bijkomstigheid: de Philips CityScape headphone kost maar € 70. Ter vergelijking: voor een rapper op je kop betaal je al snel het dubbele.

Lekkere series en fijnste hitjes voor jou alleen
Na wat goedbedoeld advies is het tijd voor het belangrijkste aspect van een goede headphone: hem gebruiken. Op een rijtje mijn favoriete series en muziekjes die ik graag in mijn eentje kijk en luister als mijn vriend op de overbetaalde voetballers zit te schelden.

Series

Modern Family

1. Modern Family
2. Game of Thrones
3. New girl
4. Suits
5. Keeping up with the Kardashians

Hitjes
1. Robin Thicke ft. Pharrell Williams – Blurred lines
2. Macklemore x Ryan Lewis – Can’t hold us
3. Miss Montreal & Nielson – Hoe
4. Bakermat – Vandaag
5. Klangkarussell – Sonnentanz

Winnen!
Marina de Graaf, gefeliciteerd! We wensen je heel veel luisterplezier toe.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

4 reacties

Wilma van t Hof -

Ook IK maak heel graag kans op zo’n mooie headphone.
Dus ik heb meegedaan.

Jacqueline -

Aaaah wat toevallig ik zat er aan te denken om binnekort en mooie koptelefoon te kopen om muziek te luisteren op mijn werk! wie weet is dat niet meer nodig ^^

irene niec -

Heel graag maak ik kans op deze gave headphone.

roos -

Ik doe graag mee….daartegen zeg ik geen nee!!!

Ik bedek mijn oren het de kou!!

Reageer ook