fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geheim modeparadijs waar je tot 80 % korting krijgt: krijg via ons het exclusieve lidmaatschap op BestSecret

“Je best doen om er goed uit te zien is belangrijk. Je best doen laat zien dat je serieus bent over het leven dat je wil” zei Tan van de Fab Five in de serie Queer Eye ooit tegen een van de mannen die hij een make-over gaf. En het klopt! Je best doen om er goed uit te zien is belangrijk. In een mooie outfit voel je je beter én toon je dat je zin hebt om er voor te gaan. Een positieve houding die zeker bij je terugkomt! 

Geheim modeparadijs

Mooie en kwalitatief goede kleding kan je op veel plekken kopen. Het vooroordeel dat kwaliteit altijd duur is, klopt niet. Door op de juiste plekken te zoeken en te shoppen, kan je jezelf in prachtige kwaliteitsmode hullen, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Eén van deze plekken is BestSecret: een geheim modeparadijs waar je tot wel 80 procent korting op de mooiste merken krijgt.

Lid worden

BestSecret is bijzonder en spreekt tot de verbeelding. Shoppen met de hoge kortingen is alleen mogelijk voor leden. Om lid te worden moet je worden uitgenodigd door een bestaand lid of door een partner. Eenmaal lid van BestSecret, kan je gaan profiteren van alle unieke eigenschappen.

Wat maakt BestSecret uniek?

BestSecret is een uniek en exclusief concept, waar niet zomaar iedereen deel van uit kan maken. Ze verkopen meer dan 3.000 merken, waarvan ze zowel items uit de collecties van dit jaar als die van vorig jaar verkopen. Elke dag verschijnen er 500(!) nieuwe aanbiedingen, waardoor je zeker weet dat er altijd iets moois voor jou bijzit. Ben je niet 100 procent tevreden met het door jou bestelde item? Retourneren is gratis voor leden van BestSecret.

BS2

Welke merken verkopen ze?

Zoals we hierboven al omschreven, verkoopt BestSecret maar liefst 3.000 merken. Wat deze merken met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal modieuze en kwalitatief hoogstaande merken zijn. Laurèl, Armani Exchange, Pepe Jeans, Brunello Cucinelli en Escada: het is slechts een greep uit de totale selectie van zeer mooie merken die met hoge kortingen op BestSecret verkocht worden.

De website staat vol met dameskleding, maar ook voor schoenen, accessoires, sportkleding, kinderkleding en herenkleding kan je helemaal losgaan op BestSecret.

Lid worden

Wij hebben leuk nieuws: wij mogen onze lezeressen een gratis lidmaatschap op BestSecret aanbieden! Gebruik deze link naar BestSecret en kunt direct verder met onze speciale lidmaatschapscode. Als jij eenmaal lid bent, kan je ook jouw vriendinnen uitnodigen om lid te worden van het exclusieve en geheime modeparadijs.

Praat mee

En, heb je al een kijkje genomen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Alles is op dit moment (een beetje) onzeker, maar we denken dat kleine dingen die het leven leuker maken ook belangrijk zijn. BestSecret houdt de online winkel open en zal de aanbiedingen de komende tijd aanpassen. Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en hopelijk kunnen wij, op een bepaalde manier, wat extra vreugde in jullie leven brengen. Blijf thuis en blijf gezond.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook