fb
Damespraatjes Damespraatjes

WINACTIE: Geen zin om te stemmen? Vijf keer de beste smoesjes!

Stemmen voor de Europese verkiezingen… Van Paul Witteman tot je buurvrouw: Nederland zit er niet echt op te wachten. Begrijpelijk, maar weinig mensen voelen zich betrokken bij de onderwerpen, partijen en standpunten. Maar, wat zeg je nou als je beste vriendin vraagt of je wel gaat stemmen? Gewoon dat je geen zin hebt, of kom je met een grappiger excuus? Hier wat mooie smoesjes inspiratie!

h

  1. Mijn identiteitsbewijs is gisteren gestolen. Jammer genoeg kan ik zonder dit bewijs niet stemmen. Ja, ik baal ook ontzettend!
  2. Stemmen kan alleen in mijn eigen gemeente. Morgen ben ik de hele dag aan de andere kant van het land. Stemmen gaat dus echt niet lukken.
  3. Het lijkt wel of er een vloek op mijn stem rust. Telkens als ik ga stemmen, valt het kabinet, gaan de belastingen omhoog of verdwijnt de studiefinanciering van mijn kinderen. In het belang van Europa blijf ik dan ook maar gewoon thuis!
  4. 22 mei is niet alleen de dag van de Europese verkiezingen, maar ook ‘Fiets naar je werk dag’. Aangezien ik die hele dag dus alles op de fiets doe, is het helemaal niet praktisch om ook nog naar het stembureau te fietsen. Soms moet je keuzes maken he.
  5. Ik hoor altijd: je bent zo jong als je je voelt. Eerlijk gezegd voel ik me vaak een 16-jarige puber. Onder de 18 jaar mag je nog niet stemmen, dat is natuurlijk niet voor niets. Ik zal dus helaas over moeten slaan.

Heb jij een mooie slappe smoes? Deel hem met ons en maak kans op een mooie prijs!

Lees ook: VIJF REDENEN OM WEL TE GAAN STEMMEN

[formidable id=158]

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook