fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geef papa een poster van zijn aller grootste trots: zijn gezin!

Dit jaar vier ik voor het eerst met mijn eigen gezin vaderdag. Hoewel mijn vriend en niks om geeft, heb ik heel veel zin om deze mooie dag met hem te vieren. En ik weet: als hij eenmaal ziet wat Sophia en ik voor hem hebben, dat ook hij dol zal zijn op vaderdag. Wat dat is, houd ik nog even voor me, want geloof het of niet; ook mijn vriend leest Damespraatjes. Haha!

Iets wat ik in ieder geval belangrijk vind op momenten als deze, is het geven van een persoonlijk cadeau. Ik zou wel kunnen aankomen met een nieuwe gadget of scheerapparaat (wat hij heel leuk en nuttig zou vinden), maar het zegt niks over hetgeen we aan het vieren zijn. Vaderdag! Om deze reden kies ik voor iets waaruit blijkt wat een goede vader wij hem vinden.

In het rijtje ‘persoonlijke cadeau’s voor vaderdag’, sprong het volgende er absoluut bovenuit… Een poster waar jullie gezin de hoofdrol op speelt. Deze kan hij ophangen op een plek waar jullie als gezin graag samenzijn, zoals de woonkeuken of de woonkamer. Of op zijn eigen plek, zoals zijn werkplek of naast zijn bed. Ik weet zeker dat hij er jaren plezier van zal hebben.

Hoe ziet dat er nou uit, zo’n familieposter? Je kan hem zo ontwerpen als je zelf wil! Jullie weten natuurlijk zelf het beste wat jouw partner/babydaddy het mooiste vindt. Ik heb een paar voorbeelden geselecteerd, zodat je kunt zien wat voor moois er allemaal mogelijk is.

Familie-naam poster

Niet alleen worden jullie verbonden door liefde, veel gezinnen worden ook nog eens verbonden door dezelfde achternaam. En dat is iets waar je trots op mag zijn! Hoppa, op de familie-naam poster ermee.

Familie-naam poster

Familie-boom poster

Niet gek dat familie’s vaak worden getoond in een stamboom. Hierin worden relaties getoond, maar de boom symboliseert ook eenheid en vruchtbaarheid. Deze familie-boom poster is een prachtig format voor een cadeauposter voor papa!

Familie-boom poster

Speciale data poster

De dag dat jullie trouwden en de dag(en) waarop jullie kind(eren) geboren werd(en), zijn dagen die voor de rest van je leven en bijzondere lading hebben. Op deze mooie speciale data poster kan je deze dagen een mooi plekje geven.

Speciale data poster

Waar koop je deze posters?

Alle posters die je in dit overzicht ziet, zijn afkomstig van Printcandy. Hier kan je naast deze posters, ook nog heel veel andere gave dingen laten afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan posters voor moederdag, trouwjubilea en geboortes.

Zou jij ook graag een vaderdag poster laten maken? Zo ja, welke vind je mooi? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook