fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geef je binnenkort een feestje? Maak zelf een goodiebag!

Als wij voor Damespraatjes een (pers)evenement bezoeken, krijgen we aan het einde van het event vaak een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Deze cadeautasjes zijn gevuld met handige informatie, leuke cadeautjes en de nieuwste producten. Het is altijd een hele leuke verrassing die weer voor veel inspiratie zorgt! Goodiebags zijn niet alleen leuk en goed voor tijdens zakelijke evenementen, ook als je zelf een feestje geeft, is het een leuk aandenken voor je gasten. Zo maak je hem!

1. Het tasje

Om je goodiebag te vullen, moet je natuurlijk wel een bag hebben waar de goodies ingestopt kunnen worden. Je kan voor een standaard tasje kiezen, maar veel leuker is het om bedrukte tasjes te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een linnen tas met eigen printje. Hier kan je op laten drukken wat jij maar wil. Zo is niet alleen de inhoud een leuk cadeau, maar bewaren mensen de tas zelf ook!

Schermafbeelding 2019-03-26 om 11.16.30

2. De perfecte samenstelling

Het samenstellen van een goodiebag is mega leuk! Bij het zoeken naar de perfecte samenstelling, stel je jezelf de volgende vragen:

  • Wat is het budget per goodiebag? Bijvoorbeeld: € 10 per tas
  • Voor wie maak ik de goodiebag? Bijvoorbeeld: mijn beste vriendinnen
  • Wat is het doel van de goodiebag? Bijvoorbeeld: ze bedanken voor hun komst op het jaarlijkse vriendinnen-diner

Maak je een goodiebag van € 10 om je vriendinnen te bedanken voor hun komst naar het jaarlijkse vriendinnen-diner? Dan zijn dit leuke items om in de goodiebag te stoppen:

  • Mini flesje prosecco
  • Foto van jullie vriendinnengroep in lijstje
  • Zakje met lekkere chocolaatjes
  • Persoonlijk bedankaartje

Hoe persoonlijker, hoe beter! En het bedrukte tasje is natuurlijk ook al een cadeautje op zich. Ik weet zeker dat jouw vriendinnengroep dit super leuk zal vinden.

pexels-photo-296878

3. Wanneer geef je hem? 

In de meeste gevallen geef je de goodiebag wanneer je gasten weggaan. Zo sluit je de avond feestelijk af en hebben ze thuis nog iets leuks om uit te pakken. Nog een voordeel van het tasje pas op het einde geven, is dat je gasten hem niet al aan het begin van het event leeghalen. Zo worden er vaak spulletjes vergeten mee naar huis te nemen en dat is natuurlijk zonde. Zitten er spullen in die je gasten nodig hebben tijdens het event? Dan geef je hem natuurlijk wel meteen!

Wat zou jij er in stoppen? 

Wat zou jij een leuke goodie bag vinden? En zou jij een zelf bedrukt tasje ook niet helemaal geweldig vinden? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook