fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geboortekaartjes te duur? Wij hebben een goede tip voor je!

Kinderen zijn duur, heel duur. We hebben het niet alleen over de kilo’s luiers die er doorheen gaan als ze klein zijn, maar ook alle kleding, het speelgoed en eten en drinken. Als het even kan wil je als ouder dus graag zo veel mogelijk geld besparen. Zo hebben we vandaag een goede bespaar-tip voor als geboortekaartjes eigenlijk wat te duur zijn. Lees even mee!

Laatst sprak ik een vrouw die zwanger was van haar eerste kindje. Door het dolle heen natuurlijk, maar ze had ook wat onzekerheden. Allereerst vroeg zij zich af hoe ze ooit de verantwoordelijkheid voor zo’n klein mensje kon dragen, maar ook was ze best zenuwachtig over de financiële gevolgen van het kindje. Al tijdens de zwangerschap begon ze met geld besparen waar dat mogelijk was. Het ging haar goed af, ze deed het tenslotte voor haar kindje. Maar, toen ik hoorde dat ze geld wilde besparen door geen geboortekaartjes te versturen na de geboorte van het kindje, brak mijn hart. Het delen van haar geluk via een geboortekaartje is zo bijzonder en mooi, dat zou elke moeder moeten kunnen doen.

Voorbeeld geboortekaartjes meisje:

1

Gelukkig hoef je helemaal niet de hoofdprijs te betalen!  Er zijn heel veel bedrijven die wat aan de dure kant zijn, maar gelukkig ook bedrijven die wél voordelige kaartjes aanbieden, zoals bijvoorbeeld Hier ben ik. Op Hier ben ik vind je leuke en originele geboortekaartjes voor de beste prijs. Ook worden ze gratis verzonden en kan je kiezen uit heel veel gratis afbeeldingen en clipart. Natuurlijk zie je niet aan de kaartjes dat ze minder duur dan de kaartjes van de concurrent waren, ze zijn echt prachtig. En wil je liever zelf een kaart ontwerpen? Dan kan dat ook!

De mevrouw die eerst geen kaarten wilde sturen, heeft nu toch besloten om het wel te doen. En daar ben ik blij om, want zoals ik al zei: wat is er mooier dan het delen van jullie geluk? Hopelijk ben of ken jij iemand die heel blij is met deze tip!

Voorbeeld geboortekaartjes jongen:

2

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook