fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geboortekaartje bestellen? Hier zie je in één oogopslag alle kaarten al meteen met de naam van jouw kindje!

Ik moet iets heel gênants opbiechten… Voor allebei onze dochters hebben wij nooit een geboortekaartje laten maken. Niet omdat we het niet wilden of er geen tijd of geld voor hadden. Nee, het is pure luiheid en laksheid. En dat is zo jammer, want het versturen van een geboortekaartje is leuk om zo ongelofelijk veel redenen!

Ter aankondiging

Ten eerste is er natuurlijk niks mooiers dan jouw kind officieel aan te kondigen bij familie, vrienden en collega’s. Dit kan via een WhatsAppje, maar leuker is natuurlijk een mooi geboortjekaartje van bijvoorbeeld Kaartje2go. Dat WhatsAppje en die Facebookpost komen er natuurlijk ook, maar door er ook nog een prachtige geboortekaart achteraan te sturen, maak je het toch wel extra speciaal.

Voor later

Niet alleen op het moment zelf geniet je van het geboortekaartje, ook later is het onwijs leuk om nog even naar te kijken. Op de dag dat jouw kind voor het eerst naar de basisschool gaat, wanneer hij/zij uit huis gaat en wanneer hij/zij gaat trouwen is het super bijzonder om het er weer bij te pakken. Sluit je ogen en dwaal even af naar die bijzondere tijd toen jouw kindje net geboren was. Dingen als foto’s, kaartjes en oude kledingstukken dragen bij aan het levendig houden van die herinnering

Opa’s en oma’s

Elke opa en oma zal beamen dat het krijgen van een kleinkind minstens zo speciaal is als het krijgen van een eigen kind. Zelf zie ik ook hoe bijzonder de band tussen onze kinderen en de opa’s en oma’s is. Het straalt liefde, onvoorwaardelijkheid en heel veel gezelligheid uit. Voor opa’s en oma’s is een geboortekaartje van hun eigen kleinkind dan ook extra speciaal.

Knoop doorhaken

Als ik dit allemaal zo opsom, heb ik zo veel zin om een geboortekaartje te laten maken. Maar hoe kies je er nou een? Het doorhakken van knopen is voor veel zwangere vrouwen knap lastig. Zo ook het ontwerpen en kiezen van het geboortekaartje! Er is onwijs veel keuze, wat het kiezen van een ontwerp er vaak niet makkelijker op maakt. Iets wat het aanzienlijk eenvoudiger en veel leuker maakt om een keuze te maken, is wanneer je de naam van jullie kindje op de kaart ziet.

Naam van jouw kindje op alle voorbeeldkaarten

Bij veel aanbieders kan je dit zelf per kaart invullen. Maar wist je dat je bij Kaartje2go in één oogopslag al hun kaartjes met de naam van jouw kindje kunt bekijken? Dit werkt als volgt:

  1. Vul de naam van je kindje in.
  2. Druk op de knop toon voorbeeld.
  3. Zie de babynaam verschijnen op alle geboortekaartjes.
  4. Kies jouw favoriete kaart en bewerk deze in de kaartmaker.
  5. Vraag een gratis proefdruk aan van jouw geboortekaartje met naam.

Groot aanbod

Hoe handig is dit?! Toch blijft kiezen nog steeds een dingetje hoor! De kaartjes zijn echt stuk voor stuk prachtig. Het leuke bij Kaartje2go vind ik dat ze in hun aanbod heel veel verschillende kaarten in diverse stijlen hebben. Van moderne geboortekaartjes tot klassieke geboortekaartjes, je kunt echt alle kanten op. Alle kaartjes die je in dit artikel ziet, zijn van Kaartje2go!

Klassiek

Als wij eindelijk de kaartjes gaan laten maken, kiezen wij denk ik voor twee klassieke kaartjes in dezelfde stijl. Zo passen ze mooi bij elkaar en kunnen de meisjes later toch zeggen dat ook zij een geboortekaartje hebben.

Vind jij het ook zo moeilijk om een geboortekaartje voor jouw kind(eren) te laten maken? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook