fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gadverdamme. Zo vies is je toetsenbord dus!

Een paar maanden geleden kwam ik op een geniaal plan: laat ik mijn toetsenbord eens schoonmaken. Wat daar vanaf kwam… Ik word weer misselijk als ik eraan denk. Gadverdamme! Ik gebruik mijn computer zo’n 10 tot 12 uur per dag. Ook als ik zit te eten, sta te koken of net mijn hond heb geaaid. Je kunt je wel voorstellen dat dit allemaal terug te vinden is…

Wie ook wel benieuwd waren naar de hygiëne van hun toetsenbord, was de redactie van BuzzFeed. Ze mochten hun toetsenbord omkeren boven een zwarte doek en zagen wat er allemaal uit kwam vallen. Het is werkelijk waar te ranzig voor woorden. Probeer het zelf ook maar eens, ik ben heel benieuwd wat er bij jullie allemaal komt uitvallen. Tip: probeer ook eens met een watje met wat nagellakremover over je toetsenbord te strijken, ook dit zal je doen gruwelen.

Wat kwam er allemaal uit jouw toetsenbord?

Reageer ook