fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gaaf! In dit hotel slaap je in een vliegtuig, vogelhuis of raket

Als je met kinderen op vakantie gaat, zoek je iets heel anders dan wanneer je alleen met je partner of vriendinnen gaat. Kinderen hebben een rijke fantasie en voor hun is niks leukers dan dat ze deze fantasie in de vakantie op de vrije loop kunnen laten gaan. Spelen, rennen, ravotten en verdwalen… Thuis is het leuk, maar op vakantie is het natuurlijk nog spannender. Je kiest dan ook niet voor een luxe resort waar ze stil op een chique strandbed moeten blijven liggen. Door een originele plek te kiezen hebben de kids de vakantie van hun leven en is de kans groot dat je geen kind aan ze zult hebben.

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Een hotel waar ze precies weten hoe ze op de fantasie en belevingswereld van kinderen moeten inspelen, is buitenhotel De Vreemde Vogel. Hier slaap je niet in een gewone hotelkamer of tent, maar slaap je in een vliegtuig, vogelhuis, raket, struisvogel, of één van de andere originele buitenkamers. Iedere buitenkamer is anders ingericht en je kunt dan ook kiezen voor een buitenkamer die echt aansluit op jullie wensen. Echt heel gaaf, bekijk deze foto’s maar!

unnamed

unnamed-1

vreemde vogel 3
vreemde vogel 2


Wat kan je er allemaal doen?

De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen en het is dan ook leuk om eens het stadscentrum te bezoeken. Maar ook op het terrein zelf is het geweldig, er is namelijk een kinderboerderij, moestuin, lekker terras in de zon, hangmattenplek met boeken en tijdschriften, roeibootje en heel veel activiteiten voor de kinderen. Verder is er op het terrein een fijn tuincafé waar je wat kunt eten, koffie kunt drinken en lekker kunt borrelen. Ook leuk voor jou en je partner dus 😉

De Vreemde Vogel 5
De Vreemde Vogel 6
De Vreemde Vogel 7
De Vreemde Vogel 8

 

De buitenkamers bij De Vreemde Vogel zijn te boeken via hun website. Ook kan je daar meer informatie over de kamers, de faciliteiten en activiteiten vinden. Echt heel leuk om even te bekijken!

Wij vinden het echt een geniaal idee! Hoe gaaf is het om in een echt vliegtuig te slapen? Zelfs als volwassene lijkt mij dit geweldig, haha. Zie jij jezelf hier ook wel zitten? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Reageer ook