fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gaaf: In deze kastelen kan je logeren!

Een jaar of 17 geleden zijn we met de hele familie op vakantie naar het Lake District in Engeland geweest. Je zal wel denken: wat is daar nou zo bijzonder aan? Nou, het gave is dat we logeerden in een écht kasteel! Hoewel het niet de meest tropische, verre vakantie was, is het toch één van de reizen die me het meeste is bijgebleven. De sfeer die om het kasteel hing had iets magisch. Een soort real life Disney film. Echt heel gaaf! Maar wist je dat je helemaal niet naar Engeland hoeft voor die ervaring? In Nederland hebben we ook flink wat kastelen, waarvan een deel ook te huur is voor overnachtingen. Dit zijn de aller mooisten! En kan je niet kiezen tussen al deze parels? No worries, je kan ze ook lekker combineren. 

Voormalige Abdij // Zuid-Limburg

Abdij kasteel

 

Chateau St. Gerlach // Zuid-Limburg

chateau-st-gerlach-2-4

Kasteel Doenrade // Zuid-Limburg

exterieur_doenrade

Villa Ruimzicht // Gelderland

villa ruimzicht

Landgoed Duin en Kruidberg // Noord-Holland

landgoed duin & kruidberg - haarlem

Mooi he? In welke van deze kastelen zou jij wel willen overnachten? Ik vind ze allemaal echt prachtig! Wil je meer van dit soort kastelen zien? Neem dan een kijkje op www.kasteelovernachtingen.nl. Hier vind je nog meer geweldige kastelen waar je mag blijven slapen!

Kan je niet kiezen?

Denk je nou: Wauw, wat een mooie kastelen! Maar welke moet ik kiezen? Dan heb ik goed nieuws, je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen. Je kan ook meerdere kastelen met elkaar combineren tot een mooie rondreis. En niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk. Een hele fijne optie voor wie geen keuze tussen al die prachtige kastelen kan of wil maken!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook