fb
Damespraatjes Damespraatjes

Frits Wester onherkenbaar: “Het feit dat ik erkende dat ik een probleem had, voelde als een enorme bevrijding”

Het was groot nieuws, in september vorig jaar: Politiek verslaggever van RTL Frits Wester verscheen dronken op televisie. Tijdens een verslag van de bemoeienis van het ministerie van Justitie in de zaak-Wilders, viel het veel kijkers op dat Wester niet helemaal fris meer leek. Zo werd er op Twitter gesproken over ‘spreken met een dubbele tong’ en ‘hij moet zich vasthouden aan de reling achter zich’. 

Werken aan gezondheidsproblemen

Vrij snel blijkt dat Frits inderdaad iets meer drinkt dan zou moeten. Hij laste dan ook een pauze in om te werken aan zijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcoholgebruik. Respect, dit zijn geen makkelijke dingen. En al helemaal niet als heel Nederland het weet en er iets van vindt.

Enorme bevrijding

Vanaf morgen gaat Wester weer aan de slag voor RTL. Op Instagram schrijft RTL Nieuws: “Politiek commentator Frits Wester gaat vanaf morgen weer aan de slag op de Haagse redactie van RTL Nieuws. Wester is er enkele maanden tussenuit geweest om te werken aan zijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol. “Het feit dat ik erkende dat ik een probleem had, voelde als een enorme bevrijding”, vertelt hij. “Ik heb nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden.” Het hele interview met Frits lees je op onze site, via de link in bio.”

Enorm veel afgevallen

Vooral opvallend, is de foto bij de post. Frits is enorm veel afgevallen en ziet er goed uit. We hopen dat hij zich ook goed voelt en gezond aan 2020 begint.

Benieuwd hoe Frits er eerst uitzag? Bekijk dan dit interview bij RTL Late Night.

Praat mee

Wat vinden jullie van de nieuwe ‘look’ van Frits? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook