fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fotograaf aangeklaagd om nemen van foto’s billen en borsten bruidsmeisjes

Al sinds ik een jong meisje ben, droom ik van een mooie bruiloft. Niet te veel gasten, een prachtige jurk, een uitgebreid diner en natuurlijk het ja-woord aan mijn grote liefde geven. Hoewel ik de ware heb gevonden heb ik het idee dat deze wens voorlopig niet in vervulling zal gaan. Maar je weet maar nooit natuurlijk 😉 Wanneer hij wél op één knie gaat en we de bruiloft mogen gaan plannen is een van de eerste dingen die ik zal regelen een goede bruidsfotograaf. Het is natuurlijk geweldig om professionele plaatjes van de mooiste dag van je leven te hebben!

Decolleté, billen en benen

Wie ook zo dachten, waren waren Steph en Paul Unwin. Ze kwamen via een Facebook advertentie in contact met een professionele bruidsfotograaf. Helaas bleek de man alles behalve een professional… In plaats van het nieuwe echtpaar centraal te stellen, nam hij 96 foto’s van de bruidsmeisjes. Hij zoomde in decolleté, billen en benen. Van het echtpaar nam hij heel wat minder foto’s. Van de bruid 70 en van de bruidegom slechts 11 (!). Niet helemaal de foto’s die je later wilt terugzien.

559 onscherpe foto’s

Aanvankelijk zouden Steph en Paul een fotoalbum, twee afgedrukte foto’s en alle andere bewerkte foto’s op een CD. Maar, gezien het geringe materiaal is het niet gelukt om een fotoboek samen te stellen. Het stel kreeg daarom alleen de CD, waar niet-bewerkte foto’s op stonden. Niet alleen waren het te weinig foto’s van het bruidspaar, ook waren 559 van de 1.636 foto’s zo onscherp dat ze niet te gebruiken waren. Ook de ouders van het bruidspaar waren op de foto’s niet terug te zien.

Aangeklaagd

Het stel heeft de fotograaf aangeklaagd voor het verpesten van de mooiste dag van hun leven. De man is niet komen opdagen is moet het stel een schadevergoeding van ruim € 780 betalen. Helaas krijgen ze hier geen mooie bruidsfoto’s voor terug…

Benieuwd naar de foto’s? Die kan je hier bekijken!

Hoe zijn de foto’s van jouw huwelijk geworden? Zijn het foto’s waar je nog graag naar terugkijkt of heb je een vergelijkbaar verhaal? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Ed (trouwfotograaf) -

Daarom moet je altijd referenties of google reviews checken van de fototgraaf van bruidsparen die jullie voor gingen, dan weet je meteen met wie je te maken hebt, maar heeft hij die niet dan meteen skippen. trouwens foto’s op face book wilt nog niks zeggen die kunnen ook van het internet worden gejat.

Reageer ook