fb
Damespraatjes Damespraatjes

Forget Magic Mike! Dit is de heetste mannelijke stripact van Nederland!

Wil je een gezellig avondje weg met vriendinnen, maar heb je geen idee wat jullie zouden moeten doen en is de bioscoop te voor de hand liggend? Stap dan uit je comfortzone en bezoek een mannelijke stripact in Amsterdam! Zoals Coqtales zelf zegt: deze hunks zullen jouw fantasieën prikkelen. Het tijdperk dat alleen mannen hun verlangens in Amsterdam kunnen bevredigen is verleden tijd.

Coqtales? Kun je dat… drinken?
Coqtales is een mannelijke stripshow in Amsterdam. Ze zijn beschikbaar voor onder andere als  stripper vrijgezellenfeest,  maar ook voor verjaardagen, of gewoon meidenavonden uit. De mannen van Coqtales staan dan op het podium, een echte cocktail in jouw hand en dat is pas het begin!

Dit is wat je te wachten staat als je een avondje bij Coqtales boekt: allereerst is er een heerlijk diner van 19:00 uur tot en met 21:30 uur. Dit is een uitbreiding van het concept, voorafgaand aan de show een heerlijk viergangendiner in het Ace restaurant in Amsterdam. Van 22:30 uur tot en met 00:30 uur begint het pas echt, namelijk de beste mannelijke stripshow van Amsterdam! Geef je volledig over aan de show, waarna je om 00:30 uur met gloeiende wangen en oren de show zal verlaten! Natuurlijk laat Coqtales je niet zomaar gaan na de show, er staat nog een geweldige afterparty te wachten van 0:30 uur tot en met 04:00 uur. De afterparty vindt plaats in één van de beste clubs van Amsterdam, namelijk Club Jimmy Woo. Jouw Coqtales polsbandje geeft je gratis toegang tot deze club.

Wat zo fijn is aan Coqtales is dat ze verschillende tickets hebben dus verschillende prijzen, ze houden zelfs rekening met de studenten! Als student kan je de show al bewonderen voor een spotgoedkope prijs, namelijk €25! Als je geen student bent dan is een Regular Ticket niet veel duurder, namelijk €35, wat deze hunks meer dan waard zijn. Het Dinner Package kaartje, dus de show en het dinner, is er al vanaf €71. Verder zijn er ook nog Couch Seats, met een maximum van drie personen krijg je er een heerlijke fles prosecco erbij en mag je de rij overslaan, hier betaal je €275 voor. Je hebt dan de beste stoelen van de show en je hebt daardoor over het algemeen meer interactie met de dansers.

Een avondje genieten van allerlei mannelijke hunks is dus perfect voor jou en je vriendinnen en waarschijnlijk precies wat jullie nodig hebben. Het is een heerlijk avondje ontspanning met een heerlijk hapje vooraf. Het is dus een keer iets anders dan alleen een etentje of samen een film kijken.

Geen zin om onze hoofdstad aan te doen? Een mannelijke stripper inhuren privé bij jou thuis of op een andere locatie is sinds kort ook mogelijk . Dit werkt heel simpel, je navigeert naar de website, je kunt dan kiezen welke mannelijke stripper jullie het meest aanspreekt. Daarbij kun je preferenties aangeven zoals welk kostuum zal de hunk dragen bij aankomst? Denk aan brandweerman, dokter of politieagent bijv. Ten slotte selecteer je dan nog een datum en tijd, en je kunt gaan uitkijken naar een zinderend avondje.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook