fb
Damespraatjes Damespraatjes

Florentine: ‘Mijn sugar daddy zorgt ervoor dat ik een lekker leven kan leiden’

Ze is gekleed naar de laatste mode. Rijdt in een gloednieuwe Fiat 500. Een roze. Maakt regelmatig stedentrips. En studeert. Hoe dan? Florentine (24) lacht. “Omdat ik geen zin heb om voor een schijtloontje in een café te werken, date ik een wat oudere man met geld. Hij zorgt ervoor dat ik een waanzinnig leuk en luxe leven kan leiden.”

Met haar sugar daddy financiert Florentine haar studie. “De studiefinanciering die je krijgt is om te janken. Je moet wel een bijbaan hebben om rond te kunnen komen. Ik heb geen hekel aan werken, in tegendeel, maar de verdiensten zijn zo slecht. Mijn ouders zijn gescheiden en van mijn vader hoor ik al twintig jaar niets. Mijn moeder moet hard werken om zichzelf en mijn zusjes in leven te houden, dus ik krijg niet zoals veel studiegenootjes maandelijks geld toegestopt.”

Prinsesje

Toen Florentine las over sugar dating, werd ze nieuwsgierig. “Ik dacht: het lijkt me heerlijk om me niet druk te hoeven maken of ik genoeg geld heb om het eind van de maand te halen. Bovendien leek het me zalig om in de watten te worden gelegd, ik houd daar wel van. Ben wel zo’n prinsesje.”

Kast vol kleding

Ze schrijft zich in op een site. Al snel wordt ze benaderd. “Ted is een onwijs drukke zakenman. Hij is 45, succesvol en heeft te weinig tijd voor een vaste relatie. Hij vliegt de hele wereld rond voor zaken en regelmatig ga ik met hem mee. Hij belt me op als hij gezelschap nodig heeft en zegt me wat ik moet aantrekken. Mijn kast hangt vol met kleding dat ik van hem heb gekregen. Hij stelt me nooit voor als zijn vriendin, maar gewoon als Florentine.”

Seks

Vriendinnen weten niet dat Florentine afspraakjes heeft met Ted. “Ik heb met Ted afgesproken dat ik er met niemand over praat. Hij heeft nog twee andere meiden waarmee hij afspreekt, maar ik ben favoriet. Ik heb heel soms ook seks met hem. Dat was ik aanvankelijk niet van plan, maar dat gebeurde. Ik vind Ted een heel aantrekkelijke man. Een relatie is ondenkbaar omdat hij zich niet wil binden.”

Mooie lingerie

Het maakt Florentine niets uit. Ze wordt verwend met leuke cadeautjes. “Staat de postbode weer aan de deur met prachtige pakjes. Met daarin schoenen of mooie lingerie. Of de goddelijkste chocola die je maar kunt bedenken. Het gelukkigst word ik van een dure tas. Dat weet Ted dus ik heb inmiddels een mooie verzameling.”

Twee sugar daddies

Naast Ted ziet Florentine Pieter. Hij is tien jaar ouder dan Ted. “Hij wilde mij heel graag ‘hebben’. Ik heb hem gezegd dat Ted voorrang krijgt. Dat begreep hij. Het is normaal dat sugar daddies verschillende babies hebben. Twee is voor mij de max, meer tijd heb ik niet. Met Ted maak ik regelmatig in het weekend een stedentrip. Tussen de bedrijven studeer ik ook nog. Maar dat gaat prima. Mijn studie wordt gefinancierd en ik heb een heerlijk leven. Ik zeg: goed geregeld!”

Sexy studente

Veel tijd voor haar vrienden heeft ze niet, maar dat maakt haar niet uit. “Ik wil mijn studie afmaken en dan lekker gaan werken. Ik maak dan wel weer vrienden. Ik heb Ted en Pieter beloofd er niet met anderen over te praten. Zo bescherm ik mijn sugar daddies die niet willen dat aan de grote klok wordt gehangen dat ze gebruik maken van mijn gezelschap. Ik snap dat en respecteer dat. In ruil daarvoor krijg ik prachtige cadeautjes, geld en veel aandacht. Want beide heren vinden mij een sexy studente. Wat wil je nog meer?”

Wat vind jij van het fenomeen sugar dating? Zou jij het doen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Reageer ook