fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fiona vindt seks met een vrouw veel leuker dan met haar man

Fiona (32) is tien jaar getrouwd met Richard. Ze hebben geen kinderen. Nog niet. “Ik ben er nog niet aan toe en weet niet of ik ze wel wil met Richard. Ik weet niet of hij de ware voor mij is.” De twijfel sloeg acht maanden geleden toe, toen Fiona in bed belandde met een vrouw. “Er ging een wereld voor me open. Wat was dat fijn. Nu vraag ik me steeds maar af of ik lesbisch ben. Ik worstel daarmee.”

Ze wonen in een klein dorpje in Noord-Holland waar de geest nou niet bepaald ruimdenkend is. “Ik ben hier geboren, net als Richard. We leerden elkaar kennen in de kerk, waar we overigens al jaren niet meer komen. Het was eigenlijk vanzelfsprekend dat ik met hem ging trouwen.” Als ze erover nadenkt, weet ze niet of ze echt verliefd op hem is geweest. “Hij is goed voor me. Hij heeft een drukke baan maar helpt me in het huishouden. Ik werk drie dagen. De rest ben ik thuis. Gemiddeld hebben we twee keer in de week seks. Het is een sleur. Nooit verrast hij me met een ander standje, ik moet dat altijd verzinnen.”

Kussen in het café

Nee, ze was niet uit op seks met een ander en al helemaal niet met een vrouw. “Het overkwam me. Met mijn beste vriendin ging ik een weekend naar Amsterdam. We bleven slapen in een hotel. Toen we in een bruin café aan de bar zaten raakte ik aan de praat met Margreet. Ik had een enorme klik met haar. We kletsten uren en dronken biertjes. Margreet legde haar hand steeds op mijn bovenbeen en ik merkte dat ik opwindend vond. Opeens zei ze me dat ze me heel mooi vond. Mijn vriendin had gezelschap van een man en toen ik opkeek zag ik ze zoenen. Verschrikt keek ze mijn kant op, maar ze weet dat ik het nooit zou vertellen aan haar man.”

Margreet wordt steeds handtastelijker en Fiona voelt een vreemde sensatie. “Toen Margreet vroeg of ik het wel eens met een vrouw had gedaan, verschoot ik van kleur. Nooit aan gedacht zelfs.” De dames verlaten het cafe en gaan naar het huis van Margreet. Fiona stuurt haar vriendin een appje dat ze niet in het hotel slaapt. “Gelukkig ging mijn vriendin met die man mee, dus ik kon mijn gang gaan.”

De seks is sensationeel

Seks met een vrouw noemt ze sensationeel. “Het is zo anders. Veel warmer, veel geiler. In het begin moest ik loskomen, maar toen ik mijn schaamte overwon, ging ik all the way.” Verward keert Fiona naar huis. Weet niet meer wie of wat ze is en wat ze moet. “Ben ik lesbisch? Ben ik bi? Houd ik nog wel van Richard? Ik weet het niet meer. Met Margreet spreek ik één keer in de maand af. Onder het mom dat ik met mijn vriendin naar Amsterdam ga, vrij ik met haar. In de trein terug naar huis voel ik me elke keer weer verdrietig en in de war. Margreet heeft bekend dat ze verliefd op me is. Aan één kant vind ik dat geweldig en kan ik het van de daken schreeuwen, aan de andere kant weet ik echt niet wat ik ermee aan moet. Als ik dit opbiecht aan Richard, maak ik hem doodongelukkig. Dat wil ik hem niet aan doen. Maar ik wil hem ook geen valse hoop geven. Eén ding weet ik zeker: de moeder van zijn kinderen word ik niet. Nooit.”

Herken jij je in het verhaal van Fiona? Heb jij het ook wel eens met een vrouw gedaan terwijl je met een man samenleeft? Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Deel ze met ons in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Gelukkig getrouwd -

Als man ben ik niet jaloers als mijn vrouw sexueel aktief is met andere vrouwen. Dat complementeert elkaar. Bi vrouwen zijn vaak beter in bed en relaxter dan vrouwen die zich schikken naar conventionele waarden.

Reageer ook