fb
Damespraatjes Damespraatjes

Filmpje: Pizza-roulette is ons favoriete nieuwe spel!

Lijkt écht roulette (met geladen pistool) je wat teveel van het goede? Kunnen wij ons voorstellen. We willen het je zelfs ten sterkste afraden! Maar, het krijgen van flinke kick is natuurlijk wel heel leuk. En dat je hier tegenwoordig je leven ook niet meer voor op het spel hoeft te zetten is een hele fijne bijkomstigheid. Wij kwamen namelijk een nieuwe hype tegen: pizza-roulette. En ja, het is net zo lekker als het klinkt! 

Hoe het werkt? Verzamel een groepje vrienden/vriendinnen of verras je gezin met dit spel tijdens het avondeten. Bestel of maak een pizza en zorg ervoor dat één van de slices super spicy is. En dan heb ik het niet over een theelepeltje sambal oelek, maar écht spicy. Een flinke scheut madam Jeannet saus (verkrijgbaar bij de toko en Surinaamse restaurants) komt al meer in de buurt. Zorg er wel voor dat alle slices er hetzelfde uitzien, zodat je niet van tevoren kan zien wat het pikante stuk is.

Nodig je speelgenoten uit aan tafel en pak om de beurt één slice uit de doos en eet deze op. Heb je een ‘gewoon’ stuk, dan ben je weer even veilig. Maar pak je het pikante stuk, dan staat je mond in vuur en vlam, en heb je verloren.

Het is een beetje een sadistisch spelletje en misschien niet geschikt voor hele jonge kinderen. Maar, houd je wel van een beetje spanning en vind je het niet erg om een risico te nemen? Dan is dit spel zeker wat voor jou!

Bekijk het filmpje om te zien hoe een groep mannen dit hete spel speelt:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook