fb
Damespraatjes Damespraatjes

Filmpje: Kinderen drinken voor het eerst koffie

Toen ik klein was en mijn moeder elke ochtend een kop koffie zag drinken, dacht ik maar één ding: ik wil dat ook! Ik associeerde koffie drinken met volwassen zijn. En wat wil een kind liever dan dat? Mijn moeder gaf me dan een grote kop warme melk, met een klein beetje koffie en een lepeltje suiker erin. Kinderkoffie noemde ze het. Toen ik een tijdje later échte koffie probeerde, was ik zwaar teleurgesteld. Was dit nou the real deal? Gadverdamme! Op de een of andere manier is het drinken van grote mensen koffie er toch echt ingeslopen en nu kan ik niet meer zonder. Cappuccino, latte, zwart, dubbele espresso… Het maakt me niet uit, ik lust het! 

De kinderen in dit filmpje drinken voor het eerst koffie. En of ze het lekker vinden? Laten we zeggen dat de meningen verdeeld zijn… Bekijk hun reactie hier!

Zie ook: Beste zwangerschaps timelapse ever

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook