fb
Damespraatjes Damespraatjes

FILMPJE: de naaktfoto’s van Heleen van Royen

Heleen van Royen naakt

Heleen van Royen kan er wat van: selfies maken. Haar soms nogal naakte selfies zijn zo spraakmakend en interessant dat hier nu zelfs een heel boek van verschenen is: Selfmade. Van tampons, sperma en Heleen van Royen naakt; ze fotografeerde alles.

Heleen van Royen naakt

Miss selfie herself was te gast bij De Wereld Draait Door en vertelde daar over de selfies voor een minnaar, de reden voor het nemen van de foto’s en nog veel meer juicy stories. Hoe zit het met de naaktfoto’s van Heleen van Royen? Bekijk het interview hier.

Over het boek Selfmade

In “Selfmade” neemt Heleen Van Royen de lezers mee op een persoonlijke reis van zelfontdekking en zelfverbetering.Het boek begint met een inleiding waarin Van Royen haar motivatie uitlegt om dit boek te schrijven. Ze vertelt over haar eigen zoektocht naar zelfontplooiing en hoe ze de lezers wil inspireren om hetzelfde te doen. Ze deelt haar eigen ervaringen, zowel hoogte- als dieptepunten, en moedigt de lezers aan om hun eigen pad naar succes en geluk te vinden. Een belangrijk thema in “Selfmade” is empowerment. Van Royen moedigt vrouwen aan om onafhankelijk te zijn en hun eigen kracht te vinden. Ze spoort de lezers aan om hun eigen passies en doelen na te streven, ongeacht de verwachtingen van anderen. Ze deelt haar eigen ervaringen als succesvolle zakenvrouw en moeder en geeft praktische tips en advies over hoe je jezelf kunt ontwikkelen en je eigen weg kunt vinden.

Openhartig

Een ander interessant aspect van “Selfmade” is de openhartigheid van Van Royen. Ze is niet bang om haar eigen fouten en mislukkingen te delen, en benadrukt het belang van leren van deze ervaringen. Ze moedigt de lezers aan om risico’s te nemen en niet bang te zijn om te falen, omdat dit juist kansen biedt voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Het boek bevat ook interviews met andere succesvolle vrouwen uit verschillende vakgebieden. Van Royen laat deze vrouwen hun eigen verhaal vertellen en deelt waardevolle inzichten en lessen die ze hebben geleerd op hun weg naar succes. Deze interviews voegen een extra dimensie toe aan het boek en bieden verschillende perspectieven op het onderwerp van zelfontwikkeling.

Wat “Selfmade” onderscheidt van andere boeken in hetzelfde genre, is de scherpe en directe schrijfstijl van Van Royen. Ze vermijdt wollig taalgebruik en drukt zich helder en duidelijk uit. Dit maakt het boek toegankelijk en gemakkelijk te lezen voor een breed publiek.

Inspirerend

Al met al is “Selfmade” een inspirerend boek dat lezers aanmoedigt om hun eigen weg te vinden en hun volledige potentieel te benutten. Heleen van Royen deelt haar persoonlijke reis van zelfontdekking en biedt waardevolle inzichten en praktische tips. Of je nu een vrouw bent die op zoek is naar empowerment, of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, “Selfmade” is een boek dat je aan het denken zet en je inspireert om actie te ondernemen.

Over Heleen van Royen

Van Royen staat erom bekend dat ze haar persoonlijke leven niet schuwt in haar werk. Ze schrijft openhartig over haar eigen ervaringen, gevoelens en relaties. Daarmee heeft ze een groot publiek aangetrokken dat zich kan identificeren met haar eerlijkheid en authenticiteit. Haar debuutroman, “De gelukkige huisvrouw,” werd meteen een groot succes en werd later verfilmd. Sindsdien heeft Van Royen meerdere boeken geschreven, variërend van fictie tot non-fictie, waarin ze thema’s zoals liefde, seksualiteit, relaties en het moderne leven verkent. Wat Van Royen uniek maakt, is haar vermogen om taboes te doorbreken en controversiële onderwerpen aan te kaarten. Ze schuwt geen enkel onderwerp en durft de lezer uit te dagen met haar provocerende schrijfstijl.

Naast haar schrijfwerk is Van Royen ook actief op sociale media, waar ze haar persoonlijke leven deelt en in contact staat met haar lezers. Ze heeft een sterke online aanwezigheid en heeft een trouwe groep volgers die geïnteresseerd zijn in haar leven en werk. Al met al is Heleen van Royen een gedurfde en invloedrijke auteur die bekend staat om haar openhartigheid en onconventionele benadering van schrijven. Haar boeken hebben een blijvende indruk gemaakt op de Nederlandse literaire wereld en hebben haar een gevestigde naam bezorgd binnen de literaire gemeenschap.

Het boek met Heleen van Royen naakt inzien? Hier koop je Selfmade!

Selfish van Kim Kardashian

Niet alleen Heleen van Royen publiceerde een boek over zichzelf, geïllustreerd met foto’s van zichzelf. Ook Kim Kardashian deed iets vergelijkbaars. Het boek “Selfish” werd in 2015 gepubliceerd en is geschreven door Kim Kardashian, een bekende televisiepersoonlijkheid, ondernemer en social media-icoon. Het boek is een unieke verzameling van zelfportretten, beter bekend als “selfies”, genomen door Kim Kardashian zelf. Het is een visuele weergave van haar leven, met foto’s die ze gedurende verschillende jaren heeft genomen. “Selfish” bevat meer dan 300 pagina’s met foto’s die Kim Kardashian heeft genomen met haar smartphone. De beelden variëren van casual snapshots tot zorgvuldig gearrangeerde foto’s, vaak met haar beroemde vrienden, familieleden en andere beroemdheden. Het boek biedt een kijkje in haar wereld en laat haar verschillende looks en persoonlijkheden zien.

Visuele autobiografie

Naast de foto’s bevat het boek ook persoonlijke bijschriften en citaten van Kim Kardashian. Ze deelt haar gedachten en gevoelens bij verschillende momenten in haar leven. Ook legt ze uit waarom ze bepaalde foto’s heeft genomen. Dit geeft lezers een dieper inzicht in haar persoonlijke ervaringen en de betekenis achter de selfie-cultuur. Hoewel “Selfish” kritiek heeft ontvangen voor het bevorderen van narcisme en oppervlakkigheid, kan het ook worden gezien als een tijdsdocument van de popcultuur en de opkomst van de selfie-fenomenen. Het boek heeft bijgedragen aan het groeiende bewustzijn en de discussie over zelfpresentatie en zelfbeeld in het digitale tijdperk. Kortom, “Selfish” is een boek dat de selfie-obsessie van Kim Kardashian vastlegt en een glimp geeft van haar leven door middel van haar eigen foto’s. Het dient als een visuele autobiografie. En het is een interessante reflectie van de hedendaagse cultuur en het gebruik van sociale media.

Praat mee

Was jij ook op zoek naar Heleen van Royen naakt? En Wat vind jij van boeken zoals Selfmade en Selfish? Ik ben heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Leen -

Heerlijke vrouw ziet er prima uit

marc -

als ze dat wil moet ze dat zelf weten,ik ben 35 jaar hier en voor mij is ze nog wel goed aantrekkelijk.
maakt niet echt uit wat haar reden is als ze ut wil moet ze ut doen en het is niet dat ze er niet uitziet ofzo xe is nog steeds hardstikke mooi.

Dario -

Die vrouw is 49 dus oud en wijs genoeg om t te beslissen. Maar dat een volwassen vrouw van die leeftijd dat nog doet is wel opmerkelijk. Lekker voorbeeld voor je kinderen en andere jonge beroemdheden. Echt een actie van een jong volwassen actrice tussen de 18 en de 25 jaar die aandacht zoekt…

Kaatje -

Wie is hier nou gek? Heleen,of diegene die er aandacht aan besteedt?

Marina -

ATK noemen we dat hier in huis, AandachtsTeKort
Op deze manier beroemd willen zijn/blijven/erbijhoren
Misschien zou iemand haar in bescherming moeten nemen

ello -

Ranziggg!!!

Reageer ook