fb
Damespraatjes Damespraatjes

Fajah Lourens deelt pikante naaktfoto met haar timmerman in bed

Wat horen we veel van haar: Fajah Lourens. Het gezicht van My Killer Body is de afgelopen maanden veel in het nieuws met haar fitness methoden, nieuwste boek en haar privé leven. De mega populaire Fajah wordt natuurlijk flink achtervolgd door de paparazzi, maar ook zelf deelt ze heel veel uit haar persoonlijke leven. Wij vinden het leuk om haar te volgen en merken dat veel van onze lezeressen dit ook doen!

Poedelnaakt

Fajah deelt regelmatig pikante foto’s van zichzelf. Ons hoor je daar niet over klagen, want ze ziet er geweldig uit. Deze week deelde ze een foto van zichzelf in bed, met een man wiens gezicht niet zichtbaar is op de foto. Fajah is poedelnaakt en neemt zelf het kiekje met haar telefoon. Ze schrijft erbij: ‘Oh timmerman wat doet u nou?’.

 

Echt de timmerman?

Fajah’s management heeft aan Shownieuws laten weten dat het écht om haar timmerman gaat. We zijn heel benieuwd of we nog meer van hem gaan zien!

Wat vind jij van deze foto van Fajah? Vind je hem mooi of vind je hem wel héél pikant? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Maurits -

Ben nu benieuwd naar de babysitter!

Reageer ook