fb
Damespraatjes Damespraatjes

Exclusieve sneakers: hier kun je ze gewoon kopen!

Laat ik het maar meteen toegeven, ik heb een “kleine” sneakerverslaving. Waar ik jaren geleden gewoon altijd dezelfde schoenen aantrok, heb ik nu gewoonweg de mogelijkheid om te kijken wat er bij de outfit of the day past. Verwend? Ja dat zeker! Of ik waardeer wat ik heb? Nog meer! Ik shop regelmatig bij Slick Sneakers omdat ze daar net even iets meer keuze hebben dan bij andere aanbieders. En omdat ik als echte fan van Nike eigenlijk altijd dezelfde maat kan dragen (ondanks het model) vind ik het ook een stuk minder spannend om online te shoppen. Exclusieve sneakers: hier kun je ze gewoon kopen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slick.sneakers (@slick.sneakers)

Exclusief betekent vaak iets prijziger

Zoals je wellicht begrijpt zijn exclusieve schoenen vaak iets prijziger in de aanschaf. Dit komt voornamelijk omdat er van dit soort schoenen minder exemplaren worden gemaakt. De zwarte air max 90 zijn nog steeds erg populair en makkelijk te matchen, dus hier kun je eigenlijk wel bij iedere (online) winkel voor terecht. Dit geldt echter niet voor de roze Patta Waves Rush Maroon. Deze roze beauties zijn namelijk een stuk exclusiever en heel eerlijk, niet iedereen houdt van opvallende schoenen. Mijn puber hoeft bijvoorbeeld echt geen schoenen die direct in het oog springen. Zijn moeder daarentegen…haha! Ik vind het scrollen geweldig! En zo nu en dan ontwerp ik ook mijn eigen sneakers via de Nike app (ook dan zijn ze natuurlijk exclusief dus betaal je er aanzienlijk meer voor). Het hangt er dus vanaf óf je iets meer geld wilt (en kunt) uitgeven aan een mooi paar schoenen, of dat je tevreden bent met een wat minder exclusief paar.

Raffle: het begin van Slick Sneakers

“Een raffle?”, ik hoor het je denken! En ik…ook ik als sneaker liefhebber kende deze term nog niet. Toch is dit het beginsel geweest van het bedrijf van de heren van Slick Sneakers, vandaar dat ik er eens even ben ingedoken. Een sneaker raffle is een mogelijkheid om het recht te winnen over een bepaalde sneaker. De retailer geeft klanten hiervoor de mogelijkheid. Dit alles gebeurt meestal wanneer er minder oplage is van een bepaalde sneaker en er sprake is van een hype. Bij een normale sneaker release zal je dit dus maar weinig tegenkomen. Door het organiseren van een raffle krijgt iedereen een gelijke kans om een bepaalde sneaker te kunnen kopen. Als de raffle is afgelopen ontvang je bericht van de retailer of je de sneakers wel of niet mag kopen. Je kunt je voor een raffle inschrijven op verschillende websites, via social media en apps.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slick.sneakers (@slick.sneakers)

Koop bij een betrouwbare partij

Zeker weten dat je originele schoenen koopt? Zorg dat je altijd shopt bij een betrouwbare partij. Lees online reviews en koop ze bijvoorbeeld niet zomaar eventjes “nieuw in doos” via Marktplaats. Vaak heb je dan te maken met onbetrouwbare partijen en die fake sneakers proberen te verkopen voor een veel te hoge prijs. Bij Slick Sneakers zit je wat dat betreft wel helemaal goed. Zij verkopen alleen maar originele exemplaren en verzenden snel en netjes.

Koop jij wel eens exclusieve sneakers? En waar doe je dit? We lezen het graag in de comments!

Uitgelichte afbeelding: Slick Sneakers

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook