fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ex-minnares Pechtold bevestigt: “Er komt toch een baby, ik ben nu 7 maanden zwanger”

In juni dit jaar verscheen er een opmerkelijk verhaal over D66-coryfee Alexander Pechtold. Hij zou een affaire met partijlid Anne Lok hebben gehad, die vervolgens zwanger zou zijn geraakt. Naar verluidt heeft de oud-politicus toen flink aangedrongen op een abortus en heeft Anne Lok hier gehoor aan gegeven. Anne Lok bevestigt naar Story dat de abortus de zwangerschap niet heeft afgebroken en er alsnog een kind komt. 

Zeven maanden zwanger

Op de website van Story lezen we: “Anne is inmiddels zeven maanden zwanger van Alexander Pechtold, die van de situatie op de hoogte zou zijn gebracht; Anne bevestigde dit maandag jl. aan Story. Ze benadrukt haar privacy als waardevol te beschouwen, en hoopt dat het haar gegund is de zwangerschap in alle rust te kunnen voldragen.”

Lees het volledige artikel

Het volledige artikel is te lezen in de Story die nu in de winkel ligt en op Blendle.

Verantwoordelijkheid nemen

Hoe het ook precies zit: wij hopen dat dit kindje gezond en gelukkig ter wereld kan komen. Ook hopen we dat (als het waar is dat Pechtold de vader is) hij zijn verantwoordelijkheid neemt en een aanwezige vader voor het kindje is. Ieder kind verdient dat!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook