fb
Damespraatjes Damespraatjes

Even een dagje relaxen…

Groupon-wellness
Ken je dat gevoel? Je komt thuis van het werk, ploft vermoeid op de bank en geniet van het gevoel dat je eindelijk al je ledematen kunt ontspannen. Na een avondje relaxen kun je er weer tegenaan. Maar soms is het nog lekkerder om jezelf een hele dag de tijd te gunnen om op te laden. In Nederland kun je op tal van plaatsen een dagje genieten, waaronder in de vele wellnesscentra. En als je dan toch aan het relaxen bent, kun je die tijd net zo goed benutten om gezellig bij te kletsen met een vriendin. 

Op en top ontspannen

Groupon-wellness-3
Opties te over om helemaal tot rust te komen. De meeste grote wellnesscentra hebben in de basis diverse sauna’s, en voor een extra bedrag een keur aan behandelingen. Elke sauna heeft met andere instellingen ook een ander effect op het lichaam. En ze zijn allemaal het uitproberen waard: het Turkse stoombad (goed voor de luchtwegen), de infraroodsauna (heel fijn voor de spieren) en de Finse sauna’s met de bijhorende zuiverende opgietingen. Bij zo’n ontspannend dagje weg mag een massage naar keuze natuurlijk niet ontbreken. Na een reinigende voetbehandeling van Dr. Fish kan een mens de hele wereld weer aan! Hoewel, onder ‘wellness’ verstaan we de verzorging van lichaam en geest, en daar horen mooi verzorgde nagels ook bij. Manicure, pedicure, gezichtsbehandeling, zonnebank… Na zo’n behandeling zijn de dames ook helemaal klaar voor de zomer.

Groupon-thee-F
Relaxen voor een prikkie
Het is weer eens tijd voor een meidendagje of voor een beetje quality time met je partner. Maar je vindt een wellnessdagje te duur? Dat hoeft niet. Wie oren en ogen open houdt, wordt bestookt met wellness aanbiedingen, zowel online als offline. Uiteraard kun je de voordeelarrangementen op de site’s van de wellnessaanbieders zelf in de gaten houden. Maar er zijn ook complete websites waar kortingen op wellness te verkrijgen zijn. Vaak kun je ook met kortingsbonnen sauna’s bezoeken. Die vindt je in tijdschriften of kranten. En met regelmaat worden waardevouchers voor een dagje saunabezoek weggegeven bij aanschaf van bepaalde producten. Kortom: wie goed oplet kan prima relaxen voor een prikkie.

 

1 reactie

Helma Ketelaar -

Ik ben het helemaal met je eens Sandra! Het is van groot belang om regelmatig even bewust te genieten. Juist in deze tijden. Dan kun je de veranderingen aan en blijf je je kansen zien. Veerkracht, daar komt het op aan in deze tijd. Aan die Veerkracht van jezelf kun je werken door inderdaad met de juiste regelmaat te ontspannen. Er is niet voor niets het gezegde: “de veer kan niet altijd gespannen staan”.
🙂

Reageer ook