fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ermelo Beach Adventures: hét familie-uitje voor de aller kleinste avonturiers!

Wat vinden jouw kinderen het allerleukst om te doen? Bij onze jongste staat met de iPad spelen met stip op één, haha! Onze oudste denkt hier anders over. Sophia gaat het liefst zo veel mogelijk naar buiten om te fietsen, te rennen en te spelen. Als ik Helena ervan overtuigd heb de tablet even weg te leggen en met ons mee te komen naar het bos, vindt ze buitenspelen uiteindelijk toch ook het allerleukst. Ravotten, stampen door plassen en moegespeeld weer terug naar huis; ik denk dat het voor onze kinderen de ideale dag is. Als jouw kinderen ook dol zijn op buitenspelen, heb ik een leuke tip: Ermelo Beach Adventures!

Ermelo Beach Adventures

Als ik aan Ermelo Beach Adventures denk, denk ik al snel aan dingen als Expeditie Robinson. Overleven op een onbewoond eiland, het spelen van spellen en als een speer door het water. Natuurlijk kan dat niet met kleine kinderen, maar in die stijl is er aan het strand bij Ermelo wel heel veel gaafs te beleven.

Meeslepend avontuur

Ermelo Beach Adventures is speciaal voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. Ze dompelen zich onder in een meeslepend avontuur. Samen leren ze pijl en boog maken, hoog te klimmen, een vlot te bouwen en zoeken naar een schat. En hoe cool is het om vuur te maken of te ontdekken hoe je ’s nachts moet navigeren zonder kompas? Ik weet zeker dat mijn meiden dit ongelofelijk leuk zullen vinden. Ook voor tijdens een partijtje of team-uitje (voor bijvoorbeeld een jeugdteam) is dit een steengoede activiteit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fundustry Adventures (@fundustry)

Welke activiteiten zijn er nog meer?

Deze gave kids-survival wordt georganiseerd door Fundustry. Zij organiseren niet alleen de Ermelo Beach Adventures voor kinderen, maar ook voor volwassenen en tieners zijn er spannende activiteiten. Denk aan een Hunger Games spel, maar ook voor airsoften, klimmen in een klimpark of voor quad-rijden kun je bij Fundustry terecht. Ze hebben meerdere locaties; Amsterdam, Harderwijk, Nijmegen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen. Kijk op de website om te ontdekken waar welke activiteit wordt aangeboden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fundustry Adventures (@fundustry)

Eten en drinken

Willen jullie een volledig programma voor jullie familie-uitje, teambuildingdag of personeelsfeest? Dan is het leuk (en lekker!) om de dag te beginnen met koffie en een muffin. Je kunt jullie uitje in stijl afsluiten met een gezellige barbecue. Zo gaat niemand met een lege maag naar huis en het is een mooie manier om de leuke dag nog even met elkaar na te spreken. Informeer zeker naar de mogelijkheden!

Organisatie van A tot Z

Een paar jaar geleden organiseerde ik eens een familiedag voor 20 mensen. Dat vond ik best lastig, vooral omdat het voor iedereen leuk moet zijn. Het is heel prettig om de organisatie over te laten aan professionals. Alles is van A tot Z voor je geregeld. Zo ben je gegarandeerd van een leuke, gezellige en stressvrije dag.

Praat mee

Ben jij momenteel bezig met het plannen van een familie-uitje, vrijgezellenfeestje, vakantieuitje of personeelsdag? Welke ideeën heb jij tot nu toe bedacht? En lijkt de Ermelo Beach Adventures voor de kleintjes jou wel wat? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig :).

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

 

Reageer ook