fb
Damespraatjes Damespraatjes

Er binnen 3 dagen beter uitzien in zwemkleding? Volg dan dit stappenplan!

Stel: over drie dagen heb je een borrel op het strand, een afspraak om samen te gaan zwemmen of vertrek je naar een heerlijk vakantie-oord. Wat is dan het eerste waar je aan denkt? Precies, je moet in zwemkleding. Helemaal leuk natuurlijk, maar als je niet helemaal zelfverzekerd over je lichaam bent, kan je hier best tegenop zien. Gelukkig is het zeker mogelijk om er binnen drie dagen vele jaren jonger en gezonder uit te zien? Volg dit stappenplan en je komt een heel eind!

Er binnen 3 dagen beter uitzien in zwemkleding? Volg dan dit stappenplan!

1. Eten

Ooit gehoord dat je bent wat je eet? Houd dit de komende dagen in je achterhoofd. Door de juiste voeding, kan je in een hele korte tijd al mooie resultaten behalen. Natuurlijk val je niet direct tien kilo af, maar je zal je zeker snel beter voelen en dit ook uitstralen. Door deze dagen zo min mogelijk snelle koolhydraten en lastig te verteren voedsel te eten (zoals vlees), zal je binnen enkele dagen voelen dat je je minder opgeblazen en vol voelt. Vermijd ook zo veel mogelijk bewerkt voedsel (zoals chips, kant en klaar maaltijden en koekjes) en switch (tijdelijk) naar een plantaardig, zo veel mogelijk onbewerkt dieet. Hier een voorbeeld van hoe dat er uit zou kunnen zien:

Ontbijt: 250 ml soja yoghurt met 5 eetlepels havermout en vers fruit

Tussendoor: Smoothie met 250 ml amandeldrink, 1 banaan, 2 eetlepels havermout, 1 eetlepel lijnzaad en 1 flinke hand spinazie

Lunch: 100 gram zoete aardappel uit de oven met 300 gram groenten

Tussendoor: 2 volkoren boterhammen met hummus, tomaat, komkommer en sla

Diner: Salade met 100 gram linzen, 1 handje noten en groenten naar keuze

Heb je tussendoor nog trek? Neem dan bijvoorbeeld een halve komkommer, een stuk fruit of wat gebakken groenten. Het is zeker niet de bedoeling dat je honger hebt! Strooi nergens zout over, maar breng het eten op smaak met peper en kruiden.

salad_chickpeas_orange_avocado_curry_healthy_delicious_colorful-1188112

2. Drinken

Het is voor je lichaam erg belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen. Drink daarom minstens 2 liter water per dag. Probeer ook niet al te veel koffie te drinken, maar houd het bij één of twee kopjes per dag. Laat alcohol, vruchtensap en (light)frisdrank deze dagen helemaal even staan.

PET_Bottle_Water

3. Mooi kleurtje 

Een bikini staat stukken leuker wanneer je een gezond kleurtje hebt. Overmatig in de zon liggen of onder de zonnebank gaan is heel slecht voor je en dat raden wij dan ook af. Kies eens voor een zelfbruiner, die je op een veilige manier kan voorzien van een lichtbruine gloed. Door hem gedurende deze dagen één of twee keer op te smeren, zal je er gezond en zongebruind uitzien. Vaker smeren kan, maar pas op: bij overmatig gebruik kan het er flink oranje uit gaan zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Zelfvertrouwen

Tot slot het aller belangrijkste: voel je je goed? Dan zie je er goed uit! Gebruik de bovenstaande stappen dan ook vooral om lekker in je vel te zitten, doordat je gezond en goed bezig bent. Alleen al dit gevoel laat je stralen. Ook door deze lagen een lekker te gaan sporten, een bezoekje aan een massage salon of een gezellige avond met vriendinnen kan je je zelfvertrouwen vergroten. Doe waar jij je goed bij voelt! Wedden dat je er binnen drie dagen tien jaar jonger uit kunt zien? Zelfvertrouwen en geluk zijn het geheim 🙂

bikini-1497078_960_720

Denk je dat deze stappen jou zouden kunnen helpen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. vinden we gezellig 🙂 

Reageer ook