fb
Damespraatjes Damespraatjes

Emma Watson showt nieuwe tattoo met enorme spelfout

Al vanaf de eerste Harry Potter film was ik fan van haar: Emma Watson. Een prachtige actrice die ook nog eens super intelligent is. Niet alleen is ze knap en intelligent, ze is ook enorm betrokken bij diverse maatschappelijke onderwerpen, waaronder het seksueel geweld (tegen vooral vrouwen) in de filmwereld.

Times Up

Om haar betrokkenheid te tonen besloot Emma een grote stap te nemen: op de afterparty van Vanity Fair verscheen ze in een zwarte galajurk met een enorme tattoo op haar arm. Als je goed kijkt, kan je zien wat er staat: Times Up. Mooi toch?

Met de tattoo wil Emma de Time’s Up beweging steunen. Helaas is er in de spelling wat misgegaan. Tussen de ‘e’ en de ‘s’ bij Times is de apostrof weggevallen. Hierdoor staat er Times Up en niet Time’s Up op haar arm. Nu staat er niet ‘Hoogste Tijd’, maar ‘Tijden Omhoog’. Oeps.

Expres of een ongelukje?

Gelukkig voor Emma gaat het om een tijdelijke tattoo en niet om een blijvende. We kunnen ons voorstellen dat ze er wel enorm van baalt… Of is de spelfout misschien expres gemaakt?

Wat denk jij, was de spelfout een foutje of hebben ze hem met opzet op haar arm gezet. Wij zijn heel benieuwd wat jij denkt! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook