fb
Damespraatjes Damespraatjes

Emma brak haar enkel tijdens buitenechtelijke SM-sessie

buitenechtelijke-sm-gewond

Toen ze op de eerste hulp terechtkwam, brak het zweet Emma uit. Haar enkel was gebroken. Niets om je voor te schamen toch? “Nou, in mijn geval wel. Want het gebeurde tijdens een SM-sessie die ik met mijn meester had. En die meester was niet mijn man. Leg dat maar eens uit.” Ze verzon dat ze zich verstapte en ongelukkig viel. “Het is een drama. Ik leef met een leugen die ik niet wil en kan opbiechten aan mijn eigen lieve man.”

Dat er tijdens de seks iets gebeurt, is de nachtmerrie van veel vreemdgangers. Dat je wordt betrapt, dat je sekspartner een hartaanval krijgt of dat je een blessure oploopt. Emma weet er inmiddels alles van!

Vreemde vonk laaide op

Het begon drie jaar geleden. Emma leerde Mart kennen, een studievriend van Leo. “Leo had Mart jaren niet gezien en opeens stond de vriend van weleer op de stoep. Ik was aan het koken en nodigde hem uit mee te eten. Toen hij mij hielp met het dekken van de tafel en ik hem drie borden en bestek gaf, gebeurde het. Een vreemde vonk laaide op. Ik keek in zijn ogen, hield mijn hoofd schuin, en hij knipoogde. Wat er was, wist ik niet, maar dat er wat was, was zo overduidelijk.

Hij nam me tegen de deur

Emma nodigde Mart een paar dagen later uit voor een kop koffie. Leo was werken. “Toen ik opendeed, sloot Mart de deur en duwde me er met mijn gezicht tegen aan. Hij haalde zijn riem uit zijn broek, bond ‘m om mijn middel trok mijn broek naar beneden en ik voelde hoe hij bij me naar binnendrong. De riem trok hij aan waardoor hij diep kon stoten. Ik wist niet wat me gebeurde… dit was zo anders dan met Leo, dit was zo ontzettend spannend, geil, lekker en verslavend.”

Verslaafd aan haar meester

De relatie die ze met Leo heeft, is gebaseerd op liefde. Vertrouwen. “Maar echt spectaculaire seks hebben we niet. Nooit gehad ook en ik had daaraan geen behoefte dacht ik. Tot Mart. Ik ben verslaafd aan die man.” Natuurlijk vond ze het in het begin raar om hem ‘meester’ te noemen en zich over te geven aan zijn scenario. Gaandeweg werd ze er steeds beter in en het fundament van hun relatie is vertrouwen. Hij bindt haar vast en slaat haar met een zweepje. Nooit had ze gedacht dat ze dat zou toelaten maar vooral dat ze het ook lekker zou vinden.

Ik bungelde aan het plafond

De laatste keer takelde hij haar aan een touw op. “Ik bungelde aan het plafond, met mijn voeten van de grond. We hadden het goed doorgesproken, stopwoord nogmaals herhaald, en toen Mart me vastklikte aan mijn polsen, zat er toch iets niet goed vast en ik belandde op de grond. Niets aan de hand, het was niet hoog of hard, maar ik mijn voet zwikte en door mijn volle gewicht brak ik mijn enkel. Ik wist gelijk dat het mis was.”

Wat een enorme leugen

Geschrokken kleedt Emma zich aan. Mart kon haar niet naar de eerste hulp brengen, dat zou teveel opvallen, dus ze belde Leo. “Nooit heb ik me zo beroerd gevoeld. Wat was dit een leugen. Een kwartier ervoor zat Mart aan me en nu maakte Leo zich grote zorgen om mij en mijn enkel. Ik voelde me zo afschuwelijk.”

Stoppen met mijn meester?

Haar enkel zit in het gips en met krukken kan ze zich goed voortbewegen. Tegen vrienden en familie houdt ze vol dat ze zich verstapt heeft. Een keer in de week komt Mart langs en hun sessies zijn aangepast. Emma slaat haar handen voor haar gezicht. “Ik schaam me, maar ben zo verslaafd aan de aandacht van Mart en mijn lijf hunkert naar hem. Als Leo aan me zit, wimpel ik hem af maar door Mart laat ik me uitgebreid nemen. Het is allemaal zo verwarrend en omdat ik momenteel niet kan werken, heb ik alle tijd om erover na te denken. Het is bizar en ik weet dat het niet kan doorgaan. Maar met Mart stoppen kan ik niet. Nu niet. En ik vrees nooit niet.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Koen Tesselaar -

Ik wil nooit meer van wie dan ook horen dat IK bizarre fantasieën heb… This is sick…

Subje -

Als je eigen vriend of man er problemen mee heeft (of zou hebben) begrijp ik heel goed waarom je het stil houd.. En ja, het is heel erg verslavend.. Maar dat gevoel oh zo fijn!

Jammer dat je een ongelukje hebt gehad tijdens de sessie, maar kan iedereen gebeuren, op elk moment van de dag..

Sabine -

Ik heb medelijden met Leo. Je zegt dat je relatie met hem gebaseerd is op liefde en vertrouwen. Ik lees dat echter absoluut niet uit de rest van je verhaal. Als je inderdaad wilt gaan voor de SM relatie met Mart is dat natuurlijk prima. Laat je maar gebruiken, laat hem je maar domineren, laat hem je maar beschadigen en verwonden, je verdient niet beter. Maar wees eerlijk tegenover Leo, als je durft? Ik denk het niet…. je bent niet de eerste vrouw die van 2 walletjes wilt eten.

SM Meester Tiemo -

Het is inderdaad erg onhandig om aan SM te doen, zonder dat je eigen partner er van weet. Beter zou zijn dat je het vooraf bespreekt, en daar toestemming voor krijgt, maar dat is vaak niet haalbaar, dat begrijp ik. Maar als je het dan toch doet zonder toestemming, dan is het gewoon het beste geen risico’s te nemen binnen een sessie, zodat je dat later ook niet hoeft uit te leggen.

Reageer ook