fb
Damespraatjes Damespraatjes

Eigenaar wildcamera’s roept vrijend stel op geen seks te hebben meer voor zijn lens

Vind jij het ook altijd leuk om naar beelden van wildcamera’s te kijken? Ik weet niet waarom, maar ik kan er uren zoet mee zijn. Of het de spanning van het hopen iets te zien te krijgen of juist het feit dat er slechts zelden iets te zien is, weet ik niet maar ik vind het heerlijk. Iemand die er ook wel van houdt, is de Vlaamse Wim Jonckheere. Maar waar hij vooral op zoek was naar dieren in beeld, kreeg hij hele andere ‘actie’ voor de camera. 

Traumatische gevolgen

De wildcamera vanJonckheere legde de afgelopen weken namelijk regelmatig een vrijend stelletje vast. Op zijn Facebook roept hij het stel nu op om geen seks meer voor zijn camera te hebben. “Ik vrees dat de acties van het koppel weleens traumatische gevolgen voor die beestjes kunnen hebben. Daarnaast moet ik mij verantwoorden bij mijn echtgenote, aangezien de deelnemers nogal een specifieke smaak hebben”, schrijft hij met een dikke knipoog.

Lees ook: 16 procent jongeren gebruikt corona om onder school en werk uit te komen

Harige mannenkont

“Breng de vrouw misschien eens in beeld, want weinigen zijn geïnteresseerd in een harige mannenkont”, doet hij een suggestie om de beelden aantrekkelijker te maken. Ook biedt hij aan zijn boom af te staan als het stel dan een andere locatie uitzoekt. “Als jullie dit wensen, is het boompje waar mevrouw zich graag aan vasthoudt te verkrijgen als souvenir. Ik geef hem jullie cadeau als je hem zelf verplant.”

Privacy

Vanwege de privacy van het koppel heeft Jonckheere de beelden niet vrij, zegt hij tegen VRT. En gezien de harige mannenkont is dat misschien maar beter ook 😉

Hoe zou jij je voelen als je weet dat jouw avontuurtjes in het bos zijn vastgelegd door een camera? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Reageer ook