fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een personal shopper te duur? Dan hebben wij een geweldige tip voor je!

Als je ooit op een zaterdagmiddag door de Amsterdamse Kalverstraat hebt gelopen, snap je waarschijnlijk waarom ik een enorme hekel aan winkelen heb gekregen. Niet dat ik niet dol ben op kleding en kleding kopen, maar ik vind het simpelweg gewoon veel en veel te druk. De winkels zijn een chaos, de kleding hangt slordig in de rekken of ligt er zelfs helemaal naast en over de rij bij de paskamers zal ik al helemaal niet beginnen…

Alles gaat mis

Gelukkig zijn er meerdere oplossingen voor dit probleem. Tegenwoordig shop ik alleen nog maar online en laat de artikelen dan bij mij thuis bezorgen. Handig, maar ook ben ik vaak niet tevreden. De stof is anders dan verwacht, het item past totaal niet bij mijn figuur of het kledingstuk is van slechte kwaliteit. Zeker de helft van alles wat ik bestel gaat weer terug naar de webshop waar ik het besteld heb.

Een veel beter alternatief is het in de hand nemen van een personal shopper. Hij of zij kijkt eerst goed naar jouw lichaam en ontdekt welke stijl, kleuren en maten bij je passen, vervolgens gaat de personal shopper voor jou op pad en komt terug met modieuze items die je geweldig zouden moeten staan. Een hele relaxte manier van winkelen waarbij je gegarandeerd bent van een goed resultaat. Helaas is het in de hand nemen van een personal shopper vaak erg duur en dus niet voor iedereen weggelegd.

Een eigen personal shopper 

Goed nieuws! Wij hebben namelijk een manier gevonden waarop jouw eigen personal shopper ineens wél tot de mogelijkheden behoort. We kwamen personal shopping dienst Scottybons tegen en wij waren meteen helemaal helemaal enthousiast. Scottybons is een online personal shopper op basis van je stijlvoorkeuren, figuur en kleuren in je gezicht  voor jou aan de slag gaat.

Hoe werkt het?

1. Je vertelt Scottybons over jezelf. Dit doe je online, maar als je het fijn vindt word je ook gebeld door een van de personal shoppers die voor jou aan de slag gaat.

2. Je ontvangt een kledingbox met een outfit, schoenen en bijpassende accessoires. De kleding is betaalbaar, maar van goede kwaliteit. Jouw personal shopper geeft je ook een persoonlijk stijladvies over het combineren van de outfit.

3. Je gaat alles op je gemak thuis passen en beslist of je de outfit wilt houden of dat je hem kosteloos terugstuurt.

Bekijk ook deze handige video waarin je de werkwijze van Scottybons nog duidelijker ziet 🙂

Wat kost het?

Houd je vast, voor het persoonlijk stijladvies en het uitzoeken en opsturen van de outfits betaal je slechts € 15. Voor de kleding betaal je natuurlijk ook, maar alleen als je besluit deze te houden. Wat betreft de prijzen van de kleding: je zal nooit peperdure kleding ontvangen. De kleding is van betaalbare kwaliteitsmerken, zoals bijvoorbeeld French Connection, Modström, Coster en G-star. Op de website van Scottybons kan je nog meer voorbeeldmerken bekijken.

Voor € 15 ga je goed gekleed de deur uit zonder daar moeite voor te hoeven doen. En hoewel natuurlijk de binnenkant telt, weten we zeker dat je lekkerder door het leven gaat als je blij bent met je kleding. Dit zou voor iedereen bereikbaar moeten zijn en niet alleen mensen met heel veel geld of een natuurlijk gevoel voor stijl.

Is Scottybons iets voor jou? We zijn heel benieuwd naar jullie mening! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook