fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een dagje uit met kinderen is duur… Op deze manier bespaar je tot wel 50% op toegangskaartjes!

“Gaan jullie met jullie éénjarige dochter naar de dierentuin?” vraagt een vriendin mij als ik vertel dat we regelmatig met Sophia naar de dieren gaan kijken. “Zeker. Het is super leerzaam, heel gezellig en de kosten vallen mee” antwoord ik haar. Dat het leerzaam en gezellig is, is ze met mij eens. Maar dat de kosten meevallen? Daar verschillen we over van mening. Totdat ik haar over een heel handig bespaar-trucje voor dagjes uit vertel. En dit deel ik ook graag met jullie 🙂 

De leukste (en vaak duurste) uitjes

KidZcity, Madame Tussauds, SnowPlanet, paintballen, lasergamen, karten, skydiven en springen in een trampoline centrum… Droomuitjes die er niet bepaald om bekend staan dat ze goedkoop zijn. Jammer, want hoe leuk is het om een dagje met z’n allen te gaan skiën of een middag helemaal los te gaan in een overdekt speelparadijs? Toch is het niet helemaal waar dat het altijd mega duur is. Want door gebruik te maken van de Nationale Amusementsparken Pas (de NapPas), kan je op deze (en nog veel meer uitjes) dikke korting krijgen.

Hoe werkt NapPas?

Met de NapPas krijg je korting op meer dan 250 uitjes door heel Nederland. Door gebruik te maken van je NapPas kan de korting tot wel 50 procent oplopen. Super veel besparen dus!  Hoe werkt het precies?

1. Bestel de NapPas en kies een NapPas abonnement

2. Ontvang per post jouw NapPas welkomspakket

3. Kies uit meer dan 250 uitjes en geniet van de dikke kortingen!

Waar krijg ik allemaal korting?

Je kan je NapPas op super veel verschillende plekken gebruiken. Zo zou je kunnen gaan lasergamen, karten of paintballen met korting. Maar je krijgt ook korting op diverse musea, escape rooms, pretparken, dierentuinen en andere leuke uitjes. Op de website van NapPas vind je een uitgebreid overzicht met alle uitjes.

Wat kost NapPas? 

Al vanaf € 1,72 per maand kan je van NapPas gebruik maken. Door één keer per jaar met het hele gezin van de pas gebruik te maken, heb je hem er al uit. Alle abonnementen en mogelijkheden zie je op de website van NapPas.

Wat vind jij?

Zou jij de NapPas gebruiken? En welke uitjes lijken jou het leukste voor jouw gezin? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook