fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ecovriendelijk rijden als zzp’er met Private Lease

Ecovriendelijk rijden als zzp’er met Private Lease

Stel je voor: je bent een zzp’er, gepassioneerd door je werk en gedreven om een positieve impact te maken. Niet alleen binnen jouw vakgebied, maar het liefst ook op de wereld om je heen. Dit lijkt misschien lastig, omdat je drukke agenda je van hot naar her stuurt en je dus veel tijd doorbrengt in de auto. Hoe mooi zou het zijn als je een stukje duurzamer van A naar B zou kunnen reizen? Private Lease kan je hierbij helpen. Ik vertel je graag meer.

Wat is Private Lease eigenlijk?

Voordat ik verder ga over de groene mogelijkheden die Private Lease biedt voor jou als zzp’er, vertel ik je graag wat Private Lease precies inhoudt. Kort gezegd, is Private Lease een vorm van leasen waarbij je als particulier tegen een vast maandbedrag rijdt in een nieuwe auto. Je koopt de auto dus niet en bent daarom ook geen eigenaar van de auto. Je kiest zelf de looptijd van je contract. Loopt deze ten einde, dan kun je als je dat wilt een nieuwe auto uitkiezen. 

Zorgeloos rijden

Het maandbedrag wat je bij Private Lease betaalt, dekt veel autogerelateerde kosten. Denk aan: wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud. Zelf hoef je alleen nog te denken aan brandstof, of elektriciteit. Deze leasevorm wordt daarom ook wel auto lease all in genoemd. Door deze manier van autorijden houd je als zzp’er dus meer tijd en energie over voor je onderneming en dat is fijn want tijd is geld natuurlijk.

Wat maakt Private Lease een groene keuze?

Private Lease heeft veel mogelijkheden voor jou als milieubewuste zzp’er. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Toegang tot nieuwe, zuinige auto’s

Met Private Lease rijd je altijd in een nieuwe of vrijwel nieuwe auto. Deze zijn vaak voorzien van de nieuwste milieuvriendelijke technologieën, zoals betere brandstofefficiëntie en lagere CO2-uitstoot.

Elektrische en hybride opties

Bij de meeste leasemaatschappijen zijn elektrische en hybride voertuigen ook inbegrepen in het aanbod. Elektrische auto’s stoten tijdens het rijden geen CO2 uit. Bij hybride modellen is het brandstofverbruik aanzienlijk lager, in vergelijking met traditionele brandstofauto’s. 

Geen grote investering nodig

Het fijne aan all-in Private Lease is, dat je niet ineens een groot bedrag hoeft neer te leggen voor een groen voertuig. Dit maakt het voor veel zzp’ers en ondernemers gemakkelijker om over te stappen op een milieuvriendelijke auto.

Auto altijd in optimale staat

Private Lease contracten dekken onderhoud en reparaties, wat betekent dat de auto altijd in optimale staat is. Goed onderhouden auto’s zijn efficiënter en stoten bovendien minder schadelijke stoffen uit.

Afbeelding: Andrea Piacquadio – Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook