fb
Damespraatjes Damespraatjes

Echte arts reageert op Grey’s Anatomy en ontdekt fout op fout in serie

Een jaar of vijf geleden had ik een grote verslaving: Grey’s Anatomy. Ieder vrij uurtje besteedde ik achter mijn laptop en keek aflevering na aflevering. Ik kan me niet herinneren dat ik daarna ooit nog zo verslaafd ben geweest aan een serie. Inmiddels kijk ik het niet meer, maar denk er met warme gevoelens aan terug 🙂

Bizarre situaties

Wie Grey’s Anatomy ooit heeft gezien, weet dat het over een ziekenhuis in Seattle gaat. Hier volg je een groep artsen die elke aflevering de meest bizarre, extreme en emotionele situaties meemaken. Op de een of andere manier was ik altijd in de veronderstelling dat de serie behoorlijk accuraat was, maar niets blijkt minder waar…

Niet blij

In deze video zie je een échte arts die reageert op fragmenten uit Grey’s Anatomy. En ik kan me voorstellen dat de makers van de serie niet blij zullen zijn…

Reageer ook