fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dronken vrouw zonder rijbewijs steelt auto en rijdt hem een weiland in

Als je te veel hebt gedronken, is er een kans dat je dingen doet waar je later spijt van krijgt… Je ex een irritant berichtje sturen, je sleutels in je fiets laten zitten of je portemonnee kwijtraken; het kan maar zo als je te diep in het glaasje hebt gekeken. Maar een auto stelen terwijl je geen rijbewijs hebt? Dat is natuurlijk al helemaal onverstandig! Afgelopen weekend gebeurde het een 33-jarige vrouw uit Almelo. 

Lantaarnpaal omver

De jonge vrouw werd in Ommen opgepakt, omdat ze dronken een auto in een weiland crashte. De auto was vermoedelijk gestolen en de vrouw was niet in het bezit van een rijbewijs. Met hoge snelheid scheurde ze door Ommen, waar ze niet alleen in een weiland belandde, maar ook een lantaarnpaal en een tv-verdeelkastje omver reed.

Spuugmasker

De vrouw liep geen verwondingen op en is door de politie in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau. Hierbij verzette ze zich en kreeg een spuugmasker. Eenmaal op het politiebureau weigerde ze mee te werken. De eigenaar van de auto heeft zich inmiddels gemeld op het politiebureau.

Levensgevaarlijk 

Wat een verhaal zeg! Jezelf bezatten, een auto jatten en als een gek de weg over. Levensgevaarlijk! Gelukkig raakte er niemand gewond…

Doe jij weleens domme dingen als je wat te veel hebt gedronken? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Afbeelding boven artikel: Jan Voortman

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook