fb
Damespraatjes Damespraatjes

Driekwart van de vrouwen komt niet klaar tijdens de daad

De sprookjesballon doorgeprikt: driekwart van de vrouwen komt niet klaar van penetratieseks. Voor een orgasme moet er meer gebeuren. Dit blijkt uit de recente Big O-enquête, een onderzoek naar het vrouwelijk orgasme, gehouden door New Business Research. Dit onafhankelijke onderzoeksbureau ondervroeg 1116 respondenten, in opdracht van Female Secret from Amsterdam.

Klaarkomen van neuken? Was dat maar zo eenvoudig!

Marleen Janssen, hoofdredacteur van femalesecret.amsterdam, zegt er dit over: ‘Ik geloof dat er over geen onderwerp zo veel malle aannames bestaan als over seks. En we houden die met elkaar in stand. Want over geen onderwerp wordt zo veel gelogen. Vrouwen denken dat je klaarkomt van neuken, maar was het maar zo eenvoudig. Vrouwen zijn strijkijzers en hebben tijd nodig om op temperatuur te komen. Meer tijd dan mannen.
Hoe krijg je het weer lekker en gezellig in bed? Door te snappen hoe je eigen seksualiteit werkt. De Big O-enquête laat zien dat vrouwen er schrikbarend weinig van afweten. En daarom organiseer ik de Slaapkamergeluk-challenge.’

Gratis online cursus 

De Slaapkamergeluk-challenge is een gratis online stoomcursus. De Nederlandse en Vlaamse vrouw leert hoe ze haar seksuele potentieel kan ontplooien. In tien vrolijke en begrijpelijke lessen plus ‘erotisch huiswerk’.

De start: woensdag 1 februari.
Het doel: meer zin in seks en meer plezier in seks. 
De Slaapkamergeluk-challenge is alleen voor vrouwen.

https://www.youtube.com/watch?v=lLmT7JR2nP8

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook