fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie vuistregels bij het kopen van een Valentijnscadeau

Je bent gek op je partner! En hoewel je hem natuurlijk elke dag laat merken dat je van hem houdt, blijft het geweldig om hem op Valentijnsdag eens extra in de watten te leggen. Een romantisch ontbijtje op bed, een heerlijke massage en ’s avonds dineren in jullie favoriete restaurant. Geven jullie elkaar ook een cadeau? Super leuk! Maar hoe kies je nou het ideale Valentijnscadeau? Wij geven je drie vuistregels voor bij het kopen van een Valentijnscadeau. 

1. Geef iets wat hij niet verwacht

Iedereen heeft wel een lijstje met dingen die hij of zij graag zou willen hebben. Natuurlijk is het leuk (en makkelijk) om iets van dat lijstje te kopen, maar je verrast iemand pas écht als je iets koopt wat daar niet op staat. De kunst is om iets te kopen waarvan diegene niet wist dat hij of zij het geweldig zou vinden. Zo heb je dubbele pret: je partner is super blij met het cadeau én je partner weet dat jij hem het aller beste kent.

2. Geef iets wat jij zelf ook leuk vindt

Wat veel mensen vergeten bij het kopen van een cadeau, is dat er twee partijen bij betrokken zijn. En zijn ergens twee partijen bij betrokken? Dan zijn wij van de overtuiging dat beide partijen tevreden moeten zijn. Koop daarom altijd iets wat jij zelf ook leuk vindt om te geven, hierdoor krijgt het cadeau nog meer lading. Wat zou jij leuker vinden om te horen; ‘ik kocht het maar omdat jij het wilde, ik zou het nooit uitgekozen hebben’ of ‘dit is zo’n leuk cadeau, ik ben blij dat ik het voor je mocht kopen’? Duidelijk de tweede toch?!

3. Geef iets waardoor hij voor altijd aan je denkt

Tot slot: een Valentijnscadeau is natuurlijk een romantisch cadeau. Je zou je partner kunnen verrassen met een nieuwe bladblazer, maar denk je dat hij ooit écht aan jou denkt als hij de tuin staat schoon te blazen? Ga voor iets wat hem aan jou doet denken! Bijvoorbeeld een mooie poster met een foto van jullie samen, een kussen met jullie leukste foto of een gepersonaliseerd telefoonhoesje.

poster-40x60-cm

Kortom: zijn jij en je partner gek op elkaar en kennen jullie elkaar als geen ander? Dan zit het met het vinden van een cadeau ook wel goed! Heel veel plezier op de mooiste en meest romantische dag van het jaar! Wil je nog wat meer cadeau inspiratie? Neem dan eens een kijkje op YourSurprise.

Reageer ook