fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie tips om te zorgen dat je man je vaker verrast

Niet alle vrouwen hebben hier last van, maar we horen veel vrouwen regelmatig ‘klagen’ over hun man. Hij is niet attent, houdt geen rekening met haar behoeften en komt nooit thuis met bloemen… Eerlijk is eerlijk; mannen zijn er niet altijd goed in. Over het algemeen komt dit niet omdat hij niet van je houdt of dat het hem niet boeit, maar het komt simpelweg niet in hem op. Wil jij een wat attentere man die jou iets vaker verrast? Dan heb je vast iets aan deze tips!

1. Word niet boos

Dit is een grote fout die heel veel vrouwen maken! Word niet boos als hij jullie jubileum is vergeten, hij doet het namelijk echt niet express. Het is waarschijnlijk ook niet zo dat hij in plaats van cadeautjes kopen een scheiding aan het voorbereiden is, so cut him some slack! Benader hem met humor en je zult zien dat jullie er samen om kunnen lachen. Dikke kans dat hij een paar dagen later alsnog met bloemen thuiskomt, juist omdat hij het zo fijn vindt dat je lekker relaxed bleef.

2. Laat duidelijk merken wat je wil

Vage hints tijdens het tv-kijken als: “Wauw, kijk wat een mooie armband Wesley aan Yolanthe heeft gegeven” zorgen er bij mannen echt niet voor dat ze je ineens cadeautjes gaan geven. Die hints pakken ze (meestal) niet op, dus maak je daar ook niet al te druk over. Zie je een mooie armband? Zeg dan gewoon tegen je man dat je die armband mooi vindt en graag wil hebben. Als hij dan een cadeautje voor je wil kopen weet hij in ieder geval wat je mooi vindt.

3. Verras hem ook eens!

Veel vrouwen willen graag door hun man worden verrast, maar vergeten vaak dat mannen het ook leuk vinden. Verras hem met een weekendje weg, een etentje of een mooi sieraad
of leuke accessoire! Ikzelf had moeite met het vinden van sieraden en accessoires voor mannen, maar kwam een handige webshop hier voor tegen: Trendhim. Zeker even kijken als je hem wil verrassen.

Verras hem niet met het doel om direct wat terug te krijgen, maar alleen om hem te laten zien hoeveel je hem waardeert. Uiteindelijk krijg je dit dubbel en dwars van hem terug!

trendhim

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook