fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie tips om jouw kids nog leuker op de foto te krijgen

Foto’s maken doen we het liefst van iets wat we mooi of leuk vinden. Kinderen zijn dan ook voor veel ouders één van de favoriete ‘objecten’ om op de foto te zetten. Maar het maken van een goede foto is niet altijd makkelijk. Hier drie tips om jouw kids nog leuker op de foto te krijgen.

1. Maak plezier

Als jouw kind het naar zijn/haar zin heeft worden de foto’s per definitie leuker. Jouw kind is toch ook het mooist wanneer hij/zij lacht? Forceer het moment dan ook niet.

2. Speel voor paparazzi 

Maak foto’s wanneer je kind het niet doorheeft. Als een kind lekker aan het spelen is, is hij/zij veel meer ontspannen dan wanneer het op een stoeltje moet zitten om op de foto te gaan.

3. Geef je kind zelfvertrouwen

Door je kind het vertrouwen te geven dat het leuk op foto’s staat, zal hij/zij meer plezier krijgen in het op de foto gaan. Zodra je kind plezier heeft in het op de foto gaan zal het misschien zelfs wel hele fotoshoots met je willen doen. Een goede foto is dan snel gemaakt!

Afdrukken met korting

Heb jij de perfecte foto van je kind gemaakt? Dan is het misschien leuk om die ergens in je huis op te hangen. Een partij waar wij goede ervaringen mee hebben is Herinneringen op Linnen. Hier kan je jouw mooiste foto’s op verschillende materialen laten afdrukken. Wij hebben een speciale kortingscode waarmee je 10 % korting krijgt:

“Damespraatjes2015”

Tip: nieuw bij Herinneringen op Linnen is afdrukken op HD Metal. Dit bestaat uit een dunne plaat aluminium met een coating. Hier brengen ze met een speciale techniek jouw foto of afbeelding op aan. Het resultaat is verbluffend!! Haarscherp, megasterk met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Er kunnen geen krassen op komen en het is watervast dus uitstekend geschikt voor buiten gebruik. Echt een aanrader.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook