fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie lekkere tips om te voorkomen dat je telefoon jouw seks verpest

Hoor jij bij de tien procent mensen die tijdens de seks op z’n telefoon kijkt? Ja je leest het goed, eentiende van de mensen kijkt op hun mobiel tijdens de daad. Dat smartphones tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit ons leven wisten we al, maar dit vonden wij vrij extreem. Aan de andere kant kan je telefoon je ook zo afleiden dat je juist geen oog meer hebt voor elkaar en de kans op een fijne vrijpartij mist. Een paar tips om vanavond wat aandacht aan elkaar te geven en niet aan je telefoon.

Doe je telefoon uit en leg hem uit het zicht

Een simpele oplossing denk je, maar voor sommige mensen onmogelijk. Er zijn zelfs al onderzoeken waarin mensen stress ervaren als ze hun telefoon niet binnen handbereik hebben. Wij hebben een oplossing voor die stress: even lekker vrijen zonder afleiding, of in ieder geval even tijd voor elkaar. Zet allebei bij binnenkomst je telefoon uit of op vliegtuigstand en leg hem ergens waar je hem niet kan zien. In een lade bijvoorbeeld. Kom je te makkelijk in de verleiding om hem alsnog te pakken? Er zijn speciale kistjes met een tijdslot te koop op internet. Stel deze voor bijvoorbeeld een uur of twee uur in zodat je zeker weet dat je hem niet stiekem toch aanzet.

Creëer een romantische sfeer

Een beetje een gezellig sfeer is niet zo moeilijk om te maken. Steek wat kaarsjes aan, zet een fijn muziekje op en zorg dat je een lekker glas wijn of een biertje inschenkt. Neem even de tijd om de dag door te spreken, luister naar elkaar en stel vragen, maar houd het wel een beetje gezellig en sexy. Als je je partner nog wat extra wilt prikkelen, hijs je jezelf in je leukste setje, doe je wat parfum op en trek je je beste verleidingstrucs uit de kast. Knap mens dat daar tegen bestand is.

Houd het fijne gevoel nog even vast

Gezellig gehad samen? Of je elkaar nu de volledige treatment hebt gegeven of voor een quicky bent gegaan, probeer de sfeer nog even vast te houden. Knuffel nog even, praat misschien nog wat. Spring dus niet meteen na de seks uit bed om het op een hollen richting je telefoon te zetten. Uiteindelijk zijn er maar een paar mensen in je leven die ertoe doen en als het goed is, is je partner wel één van de belangrijkste. Die verdient toch wel iets meer aandacht dan je telefoon?

Heb jij nog tips? Wij horen ze graag hieronder in de comments! Vinden we leuk :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook