fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie gouden beauty tips voor minder dan € 2

Er goed uitzien voor zo min mogelijk geld, willen we dat niet allemaal? Veel mensen denken dat dit niet of nauwelijks mogelijk is, maar niets is minder waar! Damespraatjes geeft je drie gouden beauty tips om goedkoop jouw huid weer tot leven te brengen.

1. Nivea Creme – € 1,88 voor 150 ml (Albert Heijn)
Veel sterren zweren erbij: het ouderwets blauwe blikje Nivea. Met vergelijkbare bestanddelen als bijvoorbeeld Creme de la Mer ( € 140 per potje) heeft deze crème de ideale ingrediënten om jouw huid te laten stralen. Werkt het echt? Vorige maand kwamen wij een artikel op de Daily Mail tegen, waarin een vrouw beide crèmes testte. Het resultaat? Nivea werkte voor haar zelfs beter!

Test Daily Mail

2. Kraanwater – € 1,35 voor 1000 liter
Dat water ontzettend goed voor je is weten we nu wel, maar we kunnen het niet genoeg benadrukken. Niet alleen werkt het geweldig bij het afvallen en je goed voelen, ook voor je huid doet het wonderen. Hierover kwamen we een artikel tegen op de website van de Daily Mail. Deze vrouw heeft door het drinken van 3 liter water per dag haar huid er in 4 weken tijd bijna 10 jaar jongen uit laten zien.

Water

3. Groene thee – € 0,04 per kop
Drink in plaats van koffie of gewone thee voortaan groene thee. De effecten zijn weerzinwekkend en wetenschappelijk bewezen. Niet alleen is het goed voor je huid en gewichtscontrole, ook werkt het preventief tegen verschillende soorten kanker. Drink drie tot zes koppen per dag voor het beste resultaat.

thee

Weten jullie nog een goedkope gouden beauty tip? Deel hem met ons!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook