fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dresses Only: Super leuke jurken en dameskleding online

image002
Jurken en damesmode van bekende merken en exclusieve boetieklabels vind je bij Dresses Only. De webshop, opgericht in 2008 is eigendom van zussen Jolanda en Miriam Swaans. Samen zorgen ze hoogstpersoonlijk voor de inkoop van de verschillende collecties. Zowel in binnen- als buitenland kopen ze jurkencollecties in en zoeken ze naar de leukste ateliers.

Vrouwelijkheid, kwaliteit en comfort zijn belangrijk. Jolanda: “Als een vrouw bij ons shopt, moet ze bij het ontvangen van haar bestelling aangenaam verrast worden. Daarom zijn we heel kritisch op kwaliteit en op pasvorm. Alle jurken die bij ons binnenkomen, passen we eerst door. Zo kunnen we op de website goed maatadvies geven. De ene maat 38 is nu eenmaal de andere niet. En als iets vervelend is, is het wel dat je iets moet terugsturen omdat het niet past.” Persoonlijke service bij de aanschaf van een jurk, vinden de zussen heel belangrijk. “Daarom hebben we deskundige collega’s die telefonisch, per mail of per chat support kunnen geven. Je kan ze alles vragen, ook tips om jurken te combineren of advies over welk soort jurk bij je figuur past.

We hechten ook veel waarde aan snelheid, dus ons streven is om tijdens werkdagen en kantooruren altijd binnen een uur te antwoorden, maar meestal zijn we zelfs sneller.” Dresses Only wil ook in de toekomst een damesmode webshop blijven die zich onderscheidt door een combinatie van een unieke collectie en persoonlijke service. Miriam: “Daarom doen we alles in eigen huis. Van het fotograferen van de collecties tot het verzenden en het verwerken van de retouren. Dat zorgt voor heel veel werk, maar ook voor voldoening en controle. Zeer specifieke vragen kunnen we eenvoudig beantwoorden. We lopen even het magazijn in, pakken het kledingstuk erbij en geven direct advies aan de klant.”

Sinds enige tijd werkt Dresses Only samen met een styliste die op de website vragen van klanten en bezoekers beantwoord. Jolanda: “Iedereen heeft wel van die modemissers of kledingstukken die maar in de kast blijven liggen. Samen met de styliste zijn we nu aan het bouwen aan een database met vragen, waarin je straks antwoord krijgt op zoveel fashion issues. Je kan erover lezen vanuit je luie stoel en direct in de webshop kijken hoe je de tips kunt toepassen.”

image001
image003

Dit seizoen laat diverse trends zien, waar Dresses Only de jurkencollectie op heeft afgestemd. Jolanda: “Superpopulair zijn bloemenjurken. We hebben dan ook heel veel keus, van romantisch tot uitgesproken. En in het voorjaar zijn de feestjurken voor bruiloften absoluut de bestsellers. In opvallende kleuren, met mooie dessins of juist in zacht pastel. Met name de merken Vanilia en Soaked in Luxury  zijn hier erg goed in, maar ook de andere merken hebben voldoende feestelijke items. En verder zijn de uitheemse motieven, zoals het aztecmotief en Afrikaanse dessins, prominent aanwezig. Er is zoveel variatie dit seizoen, als je van jurkjes houdt zal je je persoonlijke stijl zeker terugvinden in onze shop!”

Over Dresses Only

  • Merken: SuperTrash, Vanilia, Soaked in Luxury, Ana Alcazar, Silvian Heach, Queen Mum, Fragile en anderen…
  • Vóór 16 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 50 euro in NL
  • Gratis ruilen en retourneren

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Marie -

Leuk om nieuwe sites te leren kennen. Je kan maar nooit genoeg kleding hebben thuis. Hopelijk vind ik wat mooie jurkjes.

j de Waal -

De jurk met bloemetjes

Reageer ook