fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn volgens mannen de grootste seks-missers die een vrouw kan maken

Of je nou een ‘nemer’ of een  ‘gever’ bent in bed: van goede seks worden we allemaal blij. Maar wat is nou goede seks en wat zijn dingen die we koste wat het kost moeten vermijden? Daar is geen antwoord op te geven. En gelukkig maar, want een precieze handleiding tot de sleutel van ieders seksuele behoeften zou het allemaal een stuk minder spannend maken. En dus ook een stuk minder goed…

Toch is er een aantal dingen waar veel mannen het op seksgebied wél over eens zijn. Verrassend genoeg heeft dit weinig met uiterlijk te maken, maar meer met jouw betrokkenheid tussen de lakens. Simpel gezegd: een man geniet al snel als jij laat merken dat jij ook geniet. Dikke kans dat het andersom precies hetzelfde is.

Dit zijn volgens mannen de grootste seks-missers die een vrouw kan begaan

Ook zijn er dingen waar de meeste mannen absoluut niet van gecharmeerd zijn in bed. Dit zijn volgens mannen de grootste seks-missers die een vrouw kan begaan!

1. Je behandelt hem niet met respect

We zijn het er allemaal over eens dat een vrouw met respect behandeld dient te worden. Je dwingt haar tot niks, laat haar in haar waarde en bent eerlijk tegen haar. Helaas willen sommige vrouwen soms nog wel eens vergeten dit ook bij mannen te doen. Ook mannen willen graag gewaardeerd worden en verwachten eerlijkheid en trouw. Dat betekent ook dat het niet fijn voor hem is als jij alle ins en outs tussen de lakens met jouw vriendinnen deelt en hij hier achteraf grapjes over te horen krijgt. Kortom: behandel hem zoals jij zelf ook behandeld wil worden.

2. Je laat niet merken wat je leuk/lekker vindt

Veel mannen vinden het ontzettend spannend wanneer jij lekker veel initiatief in bed neemt. Dit is niet zodat hij minder hoeft te doen, maar doordat hij hierdoor merkt dat jij niet met je handen van hem af kunt blijven. Vind je initiatief nemen nog wat spannend? Geen probleem! Het aller belangrijkste is dat jij laat merken dat je het leuk vindt wat jullie aan het doen zijn. Goedele Liekens zegt wel eens: ‘hijgen is krijgen’ en daar zijn wij het helemaal mee eens. Laat merken dat je geniet en hij zal je belonen. Geniet je er niet van? Maak ook dat bespreekbaar en geef aan waarom je niet geniet! Jouw reacties moeten uiteraard wel oprecht blijven.

3. Je geeft hem niet je onverdeelde aandacht

Wanneer je aan de seks begint heb je vast nog duizend andere dingen die je op dat moment eigenlijk ook nog moest doen. De was opvouwen, je favo serie afkijken, de speelhoek opruimen en het huis stofzuigen. Wij weten er alles van. Toch moet je dat op het moment suprême écht even loslaten. Een man vindt het heerlijk als jij alleen maar oog voor hem hebt tijdens de seks en het is zelfs een enorme afknapper als jij tijdens de daad over de kapotte vaatwasser begint. NOOIT DOEN! Nooit. Het is een enorme turn-off voor hem en hij heeft helemaal gelijk.

Heb jij ooit één of meer van deze missers begaan?

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik al deze missers ooit wel eens heb begaan. De één in een sterkere mate dan de ander. En ik ken veel vrouwen bij wie dat zo is, maar ze hebben niet door dat ze het doen. Let dus eens goed op en kijk of jij nog wat kunt veranderen aan jouw seks-gedrag. We zijn heel benieuwd of jij je in deze punten kunt herkennen? Of misschien juist niet? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

3 reacties

Joris -

De redactie is niet erg actief met reageren. De overige bezoekers (als die er zij) ook niet, trouwens.

Joris -

Ben benieuwd naar de bron. Zo valt er weinig te discussiëren.

Joris -

“Dit zijn volgens mannen de grootste seks-missers die een vrouw kan begaan”.
Op basis waarvan zijn dit de conclusies? Is er een onderzoek aan voorafgegaan? Zo ja, door wie, wanneer en onder welke doelgroep?

Reageer ook