fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn jullie ochtendrituelen: de resultaten van het onderzoek

Nog niet zo lang geleden vroegen we jullie naar jullie ontbijt- en ochtendrituelen. Door de enorme respons op deze kortlopende enquete hebben we een heel goed beeld van jullie ochtenden gekregen. We waren benieuwd naar wat je het eerste doet als je wakker wordt, wat je het liefste op zondagochtend doet, wat je het liefste als ontbijt eet, hoe vaak je ontbijt en met welke bekende Nederlander je wel een ontbijtje zou willen delen. 

Wat uit het onderzoek blijkt, is dat onze lezeressen goede ontbijters zijn! Maar liefst 85 procent van de dames ontbijt elke dag, waardoor ze direct een flinke bak energie tot zich nemen. Onze lezeres is zelfs zo gek op ontbijten, dat dit haar favoriete activiteit op zondagochtend is. Lekker!

Als we jullie  vragen met welke bekende Nederlander je het liefste zou willen ontbijten, krijgen we nogal een opmerkelijk antwoord. 59 procent van de deelnemers aan het onderzoek willen helemaal niet met een bekende Nederlander aan de ontbijttafel zitten. Zij kiezen gezellig voor hun eigen partner. Heel leuk om te zien!

Hier beneden hebben we de resultaten van het onderzoek in kaart gebracht. Hadden jullie dit verwacht?

ochtendrituelen

ochtendrituelen

ochtendrituelen

 

 

 

 

1 reactie

Thalita -

Vandaag lag er een envelop op de deurmat. Met daarin een cadeaubon van de HEMA. Ontzettend leuk! Bij deze wilde ik jullie dan ook hartelijk bedanken voor geweldige leuke prijs! Het was leuk om mee te doen aan de enquête. En de resultaten mogen er zijn!

Reageer ook